Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Bayer Leverkusen

Superbet

Atalanta - Bayer Leverkusen, finala Europa League din acest sezon, se joacă azi, de la 22:00, la Dublin, pe Aviva Stadium, arenă cu o capacitate de aproape 52.000 de locuri.

Ultimul act din Europa League va fi arbitrat de o brigadă din România, ce-l va avea la centru pe Istvan Kovacs. Centralul român e la a doua finală europeană pe care o arbitrează, după ce a oficiat la centru și ultimul act din Conference League, chiar la prima ediție a competiției.

cota2.ro

  • La casele de pariuri, Bayer Leverkusen este cotată cu prima șansă! Echipa lui Xabi Alonso, neînvinsă în acest sezon, primește cote între 1,85 și 1,90 pentru a se impune în 90 de minute;
  • În comparație, Atalanta are cote între 4,30 și 4,50 pentru a câștiga în timp regulamentar.

Atât Atalanta cât și Bayer Leverkusen și-au obținut locul de UEFA Champions League în sezonul viitor prin competițiile interne, așa că acesta nu se va adăuga la miza partidei. După cum bine știți, câștigătoarea din Europa League primește acces în următorul sezon de UCL.

Ambele formații s-au mai întâlnit în Europa League în 2022, în optimile competiției, iar Atalanta câștiga ambele dueluri și mergea mai departe: 1-0 pe terenul lui Leverkusen și 3-2 în confruntarea din Italia.

Pentru meciul de azi mergem în zona pariurilor speciale și suntem cu ochii atât pe Kovacs cât și pe băieții lui Gasperini. În meciurile importante, Atalanta ridică nivelul de intensitate și agresivitate, iar trupa din Bergamo faultează destul de des:

  • 20 de faulturi a făcut Atalanta la ultimul meci disputat în Serie A, contra lui Lecce;
  • 13 faulturi a bifat Atalanta în finala cupei Italiei, contra lui Juventus;
  • 17 faulturi a făcut Atalanta la ultimul meci european jucat, returul din semifinalele cu Marseille;
  • 16 faulturi făcuseră jucătorii italieni în meciul tur cu Marseille.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Atalanta
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro