Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.46

BETANO

Am pierdut foarte urat ieri un singur meci, dar azi sunt hotărât să bifam un combo frumos în care am mers pe doi sportivi aflați probabil la ultima prezență la Paris. Vedeți mai jos opțiunile mele.

Fost campion de mare șlem și văzut de mulți în tinerețe drept urmașul lui Nadal pe zgură, Dominic Thiem a anunțat ca se va retrage la finalul acestui sezon, fiind incapabil să iși revină măcar aproape de nivelul care l-a consacrat. La ultima sa prezență la Roland Garros nu îl vad pe austriac să se facă de râs și ii dau șanse cel puțin la tabloul principal. Adversar astăzi ii este Virtanen, un sportiv de nivel mediu care nu si-a depășit niciodată condiția și pentru care zgură este pe departe cea mai slabă suprafață a sa. Voi merge pe victoria lui Thiem la un h.a mic.

cota2.ro

Am jucat-o ieri pe Errani și nu m-a dezamăgit, fosta finalistă de la Roland Garros trecând destul de ușor de Ann Li. Azi Sara are un meci teoretic mai ușor, în fata localnicei Tubelo, o sportiva care deși a ajuns la 23 ani nu a trecut încă de nivelul ITF, apărând foarte rar chiar și la nivel Challenger. Voi merge și astăzi pe mâna veteranei de 37 ani, care cu jocul său de anduranță efectiv exasperează adversarele, trimițând înapoi toate mingile pana la greșeala adversarei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dominic Thiem vs Oto Virtanen
Pronostic:
Thiem -2.5 game-uri
Cota
1.70
Sara Errani vs Alice Tubello
Pronostic:
Errani -2.5 game-uri
Cota
1.45
Cota finala: 2.46
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro