Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.03

BETANO

După ce am bifat finalele la Roma, am început prost calificările pentru Roland Garros, însă turneul este lung și este normal ca în aceste faze incipiente să existe surprize. Pentru astăzi am pregătit un bilet ceva mai îndrăzneț din ultimul tur al calificărilor, meciuri cu o miză imensă, atât sportivă cât și financiară.

Valentin Vacherot este un monegasc de 25 ani aflat in cea mai bună perioadă a carierei sale și este in fata primei sale participări pe tabloul principal al unui turneu de mare șlem. El are un an excelent, a câștigat 3 turnee Challenger la Pune și Nonthaburi x2, însă a impresionat și la nivel ATP, reușind victorii cu Garin, Gasquet, Medjedovic sau Kovacevic. El a avut evolutii constant bune la toate turneele la care a participat și este intr-o creștere evidentă, fiind aproape de top 100. Până acum in calificări a trecut de doi francezi, Debru și Couacaud, iar astăzi are un adversar mai ușor, Billy Harris fiind un sportiv care a ajuns surprinzător aici, el fiind chiar modest pe zgură. Victoria lui Vacherot are o cotă excelentă.

cota2.ro

La doar 19 ani, Robin Montgomery arată din ce în ce mai bine si este văzută drept un viitor star al tenisului din SUA. Victoria contra Brendei Fruhvirtova a încununat o perioadă foarte bună pe zgură, în care a ajuns in optimi la un turneu Masters, a obținut victorii cu Boulter, Avanesyan sau Baptiste și a reusit să câștige un set contra Arynei Sabalenka, locul 2 WTA. Leolia Jeanjean este o sportivă care nu a confirmat niciodată, cu un serviciu modest și a ajuns aici grație unui parcurs ușor, adversare fiind Andreea Mitu și Darja Semenistaja. În ciuda susținerii frenetice din partea publicului francez, mi se pare destul de dezechilibrat acest meci și nu cred că Robin Montgomery poate rata șansa de a se califica pe tabloul principal.

Moyuka Uchijima este poate cea mai în formă jucătoare de nivel inferior din tenisul feminin, japoneza avand în 2024 un parcurs senzațional. Ea vine aici după 24 victorii în ultimele 25 meciuri, a intrat în top 100 și are 3 turnee ITF consecutive câștigate. Raluca Șerban este o sportiva de origine română ce reprezintă Cipru, locul 205 WTA, iar aici vine după un thriller de 3 ore contra Salkovei, asta după ce in primul tur al calificărilor a învins o junioare locală. Diferența de valoare, de formă și de prospețime este mare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Valentin Vacherot vs Billy Harris
Pronostic:
Victorie Vacherot
Cota
1.45
Robin Montgomery vs Leolia Jeanjean
Pronostic:
Montgomery -1.5 game-uri
Cota
1.45
Moyuka Uchijima vs Raluca Șerban
Pronostic:
Victorie Uchijima 2-0
Cota
1.44
Cota finala: 3.03
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro