Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

Superbet

Hamad Medjedovic și Geoffrey Blancaneaux se înfruntă astăzi în finala calificărilor de la Roland Garros. Hamad Medjedovic (20 de ani) este cel mai bun jucător al noului val din Serbia. Încă nu a urcat în top 100 mondial, nici nu a cucerit vreun turneu ATP. Are calități evidente, dar îi lipsește constanța. Are momente de prăbușire în joc. A apărut doar de două ori pe tablourile principale ale turneelor de Grand Slam, la Roland Garros 2023 și Wimbledon 2023.

Geoffrey Blancaneaux este un francez în vârstă de 25 de ani, aflat pe locul 277 mondial. Din prima observăm un avantaj, acela că va beneficia de sprijinul fanilor în acest meci. Geoffrey n-ar fi la prima apariție pe tabloul principal al Openului de la Paris. S-a calificat și la ediția din 2022. 

cota2.ro

• Hamad Medjedovic a avut două meciuri complicate în drumul spre finala calificărilor. A trecut de Pouille, 6-3, 7-5, apoi a stat pe teren peste două ore în fața compatriotului Filip Krajinovic, scor 7-5, 7-6(2)

• Geoffrey Blancaneaux i-a eliminat în tururile precedente pe Escoffier, scor 5-7, 6-3, 7-6(7), și pe Ajdukovic, scor 7-5, 6-4

• în anul 2024, Medjedovic a câștigat un singur meci la o diferență mai mare de 7 game-uri, în calificările de la Australian Open, în fața lui Cecchinato

• Blancaneaux a pierdut un singur meci la mai mult de 7 game-uri în anul 2024. A fost pe hard, la Bengaluru, în fața lui Nagal

• Blancaneaux a câștigat un turneu Challenger în anul 2024, la New Delhi.

Pe Superbet, cota pentru un handicap de 7.5 game-uri Geoffrey Blancaneaux este @1.25.

------------------------------

Liudmila Samsonova și Beatriz Haddad Maia sunt adversare astăzi în sferturile turneului de la Strasbourg. Liudmila Samsonova, rusoaică în vârstă de 25 de ani, ocupă în acest moment locul 19 în clasamentul WTA. Are calități care i-au adus rezultate excelente pe hard. Măsoară 1.80 metri și are un serviciu redutabil. A cucerit în carieră 4 turnee, toate pe suprafețele rapide. În actualul sezon pe zgură a scârțâit. Înaintea competiției de la Strasbourg obținuse o singură victorie, la Madrid, în 3 seturi, contra lui Naomi Osaka.

Beatriz Haddad Maia este una dintre cele mai complexe jucătoare din circuit. Brazilianca are un fizic care îi permite să lovească puternic cu forehandul, dar nu este deficitară nici la capitolul deplasare. Startul sezonului pe zgură a readus-o în atenție. La Madrid a jucat sfert de finală și i-a pus probleme polonezei Iga Swiatek, scor 6-4, 0-6, 2-6. 

• Beatriz Haddad Maia a trecut în turul precedent de Emma Navarro, scor 6-4, 7-6(1)

• Samsonova a cedat câte un set în fiecare meci jucat la actuala ediție de la Strasbourg. A trecut de Leylah Fernandez (4-6, 6-4, 6-2) și Barbora Krejcikova (6-2, 6-7(5), 6-4)

• Samsonova a pierdut 6 din ultimele 9 meciuri

• cea mai mare performanță din cariera lui Beatriz Haddad Maia a fost anul trecut, pe zgură. A ajuns în semifinale la Roland Garros

• Beatriz Haddad Maia a câștigat 56% dintre meciurile jucate în carieră pe zgură. Samsonova stă mult mai prost, doar 43% dintre meciurile pe zgură fiind câștigate.

Pe Superbet, cota pentru minim 1 set Beatriz Haddad Maia este @1.28.

-------------------------------

Savehof și Onnereds dispută astăzi, de la ora 19:00, al treilea meci al finalei primei ligi de handbal feminin din Suedia. Savehof este echipa care a dominat handbalul suedez în ultimii ani. A câștigat 14 din ultimele 17 titluri, inclusiv pe precedentele două. A evoluat și în actuala ediție de Liga Campionilor, dar nu a reușit să depășească faza grupelor. Lotul este unul mult peste media campionatului intern, cu mai multe internaționale suedeze, precum Nina Koppang, Olivia Mellegård sau Johanna Forsberg. 

Onnereds nu are aceeași anvergură. N-a câștigat niciodată campionatul Suediei. Cea mai bună clasare din istoria clubului a venit stagiunea trecută, locul 3. Asta i-a permis să evolueze în preliminariile European League. A fost eliminată de o reprezentantă a României, echipa din Târgu Jiu, scor 27-29 și 23-26. 

• Savehof conduce cu 2-0 în finala actuală contra lui Onnereds. Victoriile au fost clare, 27-21 și 32-23

• Savehof a câștigat toate cele 16 meciuri jucate pe teren propriu împotriva lui Onnereds 

• 666 de goluri a marcat Savehof în cele 22 de meciuri ale sezonului regulat, cel mai bun atac din campionat. Onnereds a înscris 577

• Onnereds a pierdut 4 din ultimele 6 deplasări.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Savehof este @1.25. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Medjedovic vs Blancaneaux
Pronostic:
Blancaneaux +7.5 handicap game-uri
Cota
1.25
Samsonova vs Haddad Maia
Pronostic:
minim un set Haddad Maia
Cota
1.28
Savehoff vs Onnereds
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro