Ponturi Pariuri Fotbal CS Mioveni vs FC Botoșani

Superbet

Azi aflăm prima învingătoare a barajelor de menținere / promovare în SuperLigă! CS Mioveni - FC Botoșani se joacă de la ora 20:00 și pleacă de la scorul de 1-0 în favoarea oaspeților, rezultat înregistrat în meciul tur.

După succesul obținut în fața propriilor suporteri, echipa lui Bogdan Andone are prima șansă pentru a-și păstra poziția în SuperLigă. Mioveniul lui Schumacher a cedat cu greu la Botoșani, dar argeșenii au arătat, totuși, ca o echipă care a ajuns în mod nesperat la acest baraj.

cota2.ro

  • Botoșani e favorită la casele de pariuri și pentru meciul retur! Moldovenii au cote între 1,95 și 2,05 pentru a se impune în timp regulamentar;
  • Mioveniul e cotată cu șansa a doua atât la calificare, cât și la un succes în 90 de minute: cote în jurul valorii de 4,20.

Prima manșă a avut toate statisticile relevante în favoarea celor de la FC Botoșani! Superioritate clară la posesie (60-40), la ocazii de gol (13-8) sau la cornere (11-1).

Mioveni a fost însă echipa mai agresivă, băieții lui Schumacher faultând de 18 ori, în timp ce gazdele au avut doar 7 intrări neregulamentare. Acum lucrurile vor sta diferit, asta pentru că Botoșaniul are avantaj și ar putea gestiona diferit duelul de la Mioveni.

Pentru pariul nostru de azi rămânem în zona de faulturi, în zona pariurilor speciale, și suntem cu ochii pe echipa din prima ligă.

Așa cum am spus mai sus, după 1-0 în tur, cu mulți jucători experimentați în lot, FC Botoșani se va bucura de un joc fragmentat, iar Bogdan Andone ar putea ordona agresivitate sporită din partea elevilor săi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CS Mioveni vs FC Botoșani
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Botoșani
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro