Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.21

UNIBET

Deși inițial am vrut sa fac pauză până la tabloul principal, am găsit două meciuri bune în ultimul tur al calificărilor și am făcut un combo cu care să ne dublăm banii. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Ajunsa la 31 de ani, Cristina Dinu se afla în fața celui mai important moment al carierei sale. Jucătoarea din România nu a reușit niciodată să facă trecerea de la nivelul ITF/Challenger către tenisul important, însă azi este la doar un meci de a juca pe tabloul principal la Roland Garros. Contextul a fost unul extrem de favorabil, Cristina trecând pana acum de Ormaechea, o jucătoare din Argentina care nu se regăsește, iar apoi a profitat de abandonul japonezei Hontama, o sportiva superioara la prima vedere. Laura Pigossi este o zguristă clasică, o prezență în jurul top 100 în ultimii ani și finalistă la nivel WTA, iar eu o vad astăzi mare favorita . Jucătoarea din Brazilia a jucat foarte bine până acum, pierzând doar 7 game-uri în primele 2 tururi din calificări, contra unor adversare de nivelul Cristinei. Merg pe Pigossi.

cota2.ro

Tiago Monteiro si-a respectat blazonul și chiar dacă a pierdut primul set al meciului cu Mayot, a ajuns la doar un meci de tabloul principal. Brazilianul este în revenire puternică de formă in ultima perioada și a impresionat prin rezultate, dar mai ales prin joc, reusind să îi domine pe zgura pe Tsitsipas, Kecmanovic sau Monfils. Cu 11 victorii în ultimele 13 partide pe zgură, si prestatii solide la turneele Masters de la Madrid și Roma, nu îl vad pe brazilian sa aiba emoții contra lui Daniel Rincon, un iberic care la 21 ani nu a reușit să facă pasul încă la nivel ATP, jucând in general în competiții de nivel inferior.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Cristina Dinu vs Laura Pigossi
Pronostic:
Pigossi -2.5 game-uri H.A
Cota
1.60
Thiago Monteiro vs Daniel Rincon
Pronostic:
Monteiro -2.5 game-uri h.a
Cota
1.38
Cota finala: 2.21
Profit: 10.89
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro