Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Manchester United

BETANO

MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 17:00, pe ”Wembley Stadium”, Manchester City si Manchester United se intalnesc in FINALA FA Cup.

”Cetatenii” au avut un sezon bun, incheiat cu triumful in campionat, in urma succesului din ultima etapa contra celor de la West Ham United. Formatia lui Guardiola are sansa unui nou trofeu astazi, castigat si in editia precedenta, tot dupa un ultim act contra rivalilor de la Manchester United, scor 2-1. Manchester City a incheiat sezonul din Premier League cu cea mai buna ofensiva (96 goluri marcate), a doua cea mai buna defensiva (34 de goluri primite), cel mai bun procentaj al posesiei per meci (65.4%), a doua cea mai mare medie de ocazii de gol per meci (18.2), cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci (7.3) si a doua cea mai mare medie de cornere per meci (7.5).

cota2.ro

De partea cealalta, Manchester United a avut un parcurs jalnic in campionat, insa are sansa de a salva acest sezon in aceasta dupa-amiaza. ”Diavolii” au incheiat pe locul 8 in Premier League, iar pe plan european au dezamagit cumplit, fiind eliminati inca din faza grupelor. Ten Hag este pe picior de plecare de la United, deoarece rezultatele si jocul prestat au fost extrem de dezamagitoare. Cateva dintre bornele negative ”bifate” de formatia de pe ”Old Trafford” sunt: golaverajul negativ (pentru prima oara dupa era Fergusson), pozitia din clasament (cea mai slaba din ultimii 34 de ani), numarul de infrangeri (14 - cel mai mare in era Premier League) si golurile primite (58 - cel mai mare din era Premier League).

Manchester City s-a impus in fata celor de la Manchester United in 6 din ultimele 7 meciuri directe, singura exceptie fiind in sezonul 2022/2023, atunci cand Bruno Fernandes si Marcus Rashford reuseau sa intoarca pe final un 0-1 pe ”Old Trafford” si sa duca echipa spre victorie. Ultima confruntare directa s-a disputat pe ”Etihad Stadium” si a fost castigata de ”cetateni” cu scorul de 3-1. In acea intalnire, echipa lui Guardiola a dominat autoritar la majoritatea capitolelor ofensive precum posesie (73%-27%), ocazii de gol (27-3), suturi cadrate (8-1), cornere (15-2), pase (801-305) si atacuri periculoase (148-25). Tinand cont de diferenta dintre cele doua echipe, nu ar fi exclus sa vedem un deznodamant asemanator.

Erling Haaland este un jucator care nu prea mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Golgeter in ultimele doua sezoane din Premier League, norvegianul are mari sanse sa fie desemnat si cel mai bun marcator din FA Cup, daca reuseste sa puncteze de doua ori in aceasta confruntare. ”Nouarul” celor de la Manchester City a marcat de 7 ori in ultimele 5 partide din Premier League si de 3 ori in ultimele doua jocuri contra celor de la Manchester United. Mai mult decat atat, in ultimele cinci jocuri contra ”diavolilor”, Haaland a reusit sa puncteze de 6 ori, iar aceasta cifra are sanse mari sa creasca odata cu jocul de astazi. 

Erling este un fotbalist cu un fizic exceptional, finalizeaza nemaipomenit oportunitatile pe care le are, are o detenta impresionanta si detine o viteza foarte buna. Acesta se demarca foarte bine si cere des mingea in spatele defensivei adverse, se ”desprinde” excelent din marcaje si este foarte greu de deposedat. In sezonul recent incheiat din Premier League, Haaland a inregistrat o medie de 3.90 ocazii de gol per meci, respectiv o medie de 1.90 suturi cadrate per meci. Norvenianul a inregistrat un gol la 2.18 suturi cadrate, in acest sezon de Premier League, avand o frecventa de un gol per 95 de minute de joc.

Consider ca si in acest meci o sa-si creeze cel putin 3-4 oportunitati de a marca, iar daca o sa reuseasca sa trimita cel putin doua suturi pe poarta, imi este foarte greu sa cred ca ambele vor fi parate de Onana. Haaland este un atacant letal, un jucator care castiga foarte multe dueluri aeriene si care rateaza foarte rar in situatii de 1 vs 1. Manchester United a inregistrat multe puncte slabe in acest sezon, fiind extrem de vulnerabili la faze fixe si contraatacuri, iar defensiva a gafat des, realizand faulturi in zone periculoase, evitand sa faca pasul la offside cand era necesar sau fiind depasita in dese randuri de jucatori cu o tehnica buna sau foarte buna in regim de viteza.

Am ales sa mizez pe o SUPER COTA MARITA propusa de Betano, pe Erling Haaland marcator. Betano ne ofera o cota de 2.00 pentru aceasta selectie, valoare pe care nu am cum sa o trec cu vederea, tinand cont ca vorbim de unul dintre cei mai buni si valorosi atacanti din lume. 

Pontul meu pentru FINALA FA Cup dintre Manchester CIty si Manchester United este ”Erling Haaland marcheaza oricand”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betano, in sectiunea ”Super Cote Marite”!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester City vs Manchester United
Pronostic:
Erling Haaland marcheaza oricand
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro