Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.24

BETANO

Astăzi începe Roland Garros, al doilea turneu de mare șlem al anului și singurul pe zgură, iar pe toată durata turneului voi încerca să vă ofer cele mai bune avancronici și pronosticuri care să vă ducă spre profit. Începem cu un bilet pentru duminică.

J.J Wolf - Carlos Alcaraz 

cota2.ro

Carlitos Alcaraz își începe aventura la Paris contra unui sportiv venit din postura de lucky looser și este mare favorit. Ibericul s-a odihnit înainte de turneu și vine cu obiectivul clar de a câștiga titlul și de a arăta că este în continuare liderul din NextGen. Wolf este slab pe zgură, suprafața pe care joacă cel mai puțin și cu cele mai slabe rezultate. În calificări americanul a câștigat doar 3 game-uri în meciul cu modestul De Jong și vine aici din postura de LL. Merg pe o victorie simplă a lui Alcaraz.

Aleksandar Kovacevic - Grigor Dimitrov 

Grigor Dimitrov a renăscut în ultimul an și desi mulți îl vedeau aproape de retragere el a reintrat în top 10, a câștigat un turneu Masters și a bătut toți jucătorii de top din circuit. Astăzi întâlnește un jucător care urăște zgura, suprafață pe care nu a legat niciodată în carieră mai mult de 2 victorii consecutive. Nu vad cum ar putea Kovacevic să câștige mai mult de un set pe această suprafață lentă.

Nicolas Jarry - Corentin Moutet 

Eu cred că Moutet este subestimat în meciul cu Jarry, francezul fiind un mare talent care din cauza temperamentului si vieții sportive si-a stopat mult ascensiunea. Corentin l-a bătut pe chilian anul acesta chiar la el acasă, după un meci extrem de tensionat, încheiat în două tie-break-uri. Văd un meci echilibrat în fața fanilor francezi și depășirea fără probleme a liniei de over propusă, indiferent de rezultatul final al partidei.

Ugo Humbert - Lorenzo Sonego 

Cel mai echilibrat meci al zilei mi se pare cel dintre favoritul local, Ugo Humbert și Lorenzo Sonego. Se întâlnesc doi dintre cei mai talentați, dar inconstanți jucători din circuit și mă aștept la un meci pe cinste, cu accente dramatice. Ei s-au întâlnit recent la Monte Carlo, când am avut un meci de 3 ore, încheiat în decisiv. Voi merge și aici pe un over mic.

Sebastian Korda - Harold Mayot 

Sebastian Korda este unul dintre jucătorii mei favoriți, însă în ultimul an el efectiv nu se regăsește și este extrem de inconstant. Aici este favorit și va câștiga, însă nu știu cât de ușor va fi meciul contra localnicului Mayot. Acesta face parte din noua generație de francezi, precum Cazaux sau Royer, jucători foarte buni la serviciu și bine clăditi fizic. În ultimele meciuri Korda a primit cel putin 7 asi și cred ca aici linia e cam jos pentru Harold.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
J.J Wolf vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Carlos Alcaraz & sub 30.5 game-uri
Cota
1.40
Aleksandar Kovacevic vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Dimitrov -1.5 seturi h.a
Cota
1.34
Nicolas Jarry vs Corentin Moutet
Pronostic:
Peste 31.5 game-uri
Cota
1.38
Ugo Humbert vs Lorenzo Sonego
Pronostic:
Peste 32.5 game-uri
Cota
1.35
Sebastian Korda vs Harold Mayot
Pronostic:
Mayot 5+ asi
Cota
1.50
Cota finala: 5.24
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro