Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.99

BETANO

Continuăm ponturile de la Roland Garros cu un bilet în care am încredere bună. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Alexander Zverev - Rafael Nadal 

cota2.ro

Cel mai tare meci din primul tur este fără discuții cel dintre Alexander Zverev și Rafa Nadal. Nu cred că ar fi existat o tragere la sorti mai proastă pentru Rafa, care la ultima participare la turneul pe care l-a câștigat de 14 ori, are șanse mari să plece acasă din primul tur. Ibericul a arătat destul de rău de la revenire și pare destul de departe de perioada sa de glorie, fiind dovada clară că vârsta nu iartă pe nimeni. De cealaltă parte, Zverev arată foarte bine, iar eu il vad printre favoriții la titlu. Neamțul vine după titlul de la Masters-ul de la Roma, servește excelent și pare din nou în forma de dinainte de accidentarea gravă suferită aici, in semifinala cu același Nadal. Merg pe victoria lui Zverev la cel puțin 2 seturi diferență.

Christopher Eubanks - Jannik Sinner 

Jannik Sinner intră în luptă în prima parte a zilei, într-un meci la îndemână. Câștigătorul primului turneu de mare șlem al anului și cel mai în formă jucător până la accidentare nu a riscat și a ratat participarea la Roma pentru a putea fi la nivel optim în drumul său spre al doilea trofeu de mare șlem din carieră. Eubanks este foarte slab pe zgură, a pierdut 9 din ultimele 10 meciuri pe această suprafață și indiferent cât se va menaja Sinner, nu cred că ar putea pierde set in fata americanului aici. Merg cu încredere pe 3-0.

Iga Swiatek - Leolia Jeanjean 

Cel mai dezechilibrat meci al zilei mi se pare fără îndoială cel dintre Swiatek și franțuzoaica Leolia Jeanjean. Iga este liderul mondial, cea mai bună sportivă pe zgură, triplă campioană aici și câștigătoarea din ultimii 2 ani. La ultimele doua ediții de Roland Garros, poloneza a pierdut doar 2 seturi și a dominat autoritar competiția, lucru care in opinia mea obiectivă, se va întâmpla și la această ediție. Leolia Jeanjean este o localnica, care deși nu mai este tânără, nu a făcut niciodată pasul către tenisul important, fiind o prezență în turneele de nivel inferior, ITF și uneori Challenger. Liderul mondial începe foarte tare meciurile și nu vad cum ar putea modesta localnică să câștige mai mult de 2 game-uri în primul set.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Rafael Nadal
Pronostic:
Zverev -1.5 seturi
Cota
1.53
Christopher Eubanks vs Jannik Sinner
Pronostic:
Victorie Sinner 3-0
Cota
1.32
Iga Swiatek vs Leolia Jeanjean
Pronostic:
Sub 8.5 game-uri în primul set
Cota
1.48
Cota finala: 2.99
Profit: 15.92
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro