Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.75

BETANO

Am bifat frumos biletul de ieri și vreau sa continuăm trendul câștigător cu un combo valoros din ziua care încheie primul tur. Vedeți mai jos opțiunile mele de pariere.

Zgura este pe departe cea mai slabă suprafață pentru Boulter, sportivă care joacă puțin pe "lente" și cu rezultate modeste. Katie a jucat doar 5 meciuri premergător Roland Garros pe zgura si a pierdut 3 dintre ele, cu adversare precum Sramkova, Montgomery și Gracheva, în timp ce anul trecut nici măcar nu a fost pe tabloul principal, fiind eliminată din calificări. Fost număr 2 mondial, Badosa pare în revenire de formă și sincer mă aștept să facă un turneu bun. Iberica a arătat bine la Roma pe o suprafață asemănătoare, le-a bătut pe Mirra Andreeva si Navarro, pierzând foarte greu cu Gauff. În condițiile date, nu vad un alt rezultat decât o victorie ușoară pentru Badosa.

cota2.ro

Petre Martic este o sportivă bună in ultimii ani, aflată însă intr-o formă foarte modestă anul acesta. Sorții au fost însă de partea ei, iar croata o întâlnește în primul tur pe Kiki Mladenovic, una dintre beneficiarele de wildcard. De 4 ori campioană aici în proba de dublu, Kiki a ieșit din tenisul mare în ultimii ani, iar acum este mai mult un sparring partner . Ea evoluează aproape in exclusivitate la nivel ITF și Challenger, este în afara top 200, iar aici vine după înfrângeri cu Ruse și Brancaccio, în care nu a câștigat mai mult de 3 game-uri. Indiferent cât de slab va juca Martic, cred ca va câștiga lejer.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Katie Boulter vs Paula Badosa
Pronostic:
Victorie Badosa 2-0
Cota
1.75
Petra Martic vs Kristina Mladenovic
Pronostic:
Victorie Martic 2-0
Cota
1.57
Cota finala: 2.75
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro