Ponturi Pariuri Fotbal Olympiakos vs Fiorentina

FAVBET

OLYMPIAKOS - FIORENTINA

Maine seara, de la ora 22:00, pe ”OPAP Arena” din Atena, Olympiakos si Fiorentina se intalnesc in FINALA UEFA Conference League.

Formatia lui Jose Luis Mendilibar a incheiat campionatul din Grecia pe locul trei, insa are sanse mari sa triumfe in Conference League, mai ales ca ultimul act se va disputa la Atena, iar majoritatea suporterilor vor sustine ”Erythrolefki”. Olympiakos le-a eliminat, in drumul catre finala, pe Ferencvaros, Maccabi Tel Aviv, Fenerbahce si Aston Villa, iar unele calificari au fost la limita, precum cele din optimi si sferturi. Grecii trec printr-o forma destul de buna, cu doar o infrangere in ultimele 8 meciuri disputate in toate competitiile, iar defensiva a aratat destul de bine pe tot parcursul sezonului, in special pe plan intern, acolo unde au a doua cea mai mica medie de goluri primite per meci.

cota2.ro

Fiorentina este pentru a doua oara consecutiv in acest ultim act al UEFA Conference League, asta dupa ce in editia precedenta a disputat si a pierdut dramatic finala in fata celor de la West Ham United, scor 1-2. Formatia ”viola” a avut un sezon modest pe plan intern, acolo unde o sa termine pe pozitia a 8-a, indiferent de rezultatul din ultima etapa contra celor de la Atalanta. Fiorentina a avut un parcurs bun si destul de solid pe plan european, acolo unde, in drumul catre finala, a trecut de echipe precum Maccabi Haifa, Viktoria Plzen si Club Brugge. Italienii au cea mai buna ofensiva si cea mai buna medie de suturi per meci din competitie, lucruri pe care ma astept sa le vad si in acest ultim act.

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit niciodata pana in prezent, iar stilurile de joc, destul de diferite, vor face din aceasta finala una extrem de interesanta. In primul rand o sa avem o atmosfera incendiara pe stadion si, deasemenea, una foarte apasatoare pentru formatia italiana. Olympiakos este o echipa cu un joc direct, in ciuda faptului ca pe banca tehnica se afla un spaniol, principalele ”arme” ale acestora fiind contra-atacurile si fazele fixe. Fiorentina prefera posesia si controlul jocului in jumatatea adversa, asta pe langa faptul ca domina autoritar la numarul ocaziilor si a suturilor cadrate. Singurele ”puncte slabe” ale acestora sunt contrele, lucru care ma astept sa se observe destul de clar si in finala, mai ales ca adversarul prefera sa ”riposteze” in acest mod.

Centralul partidei este Artur Soares Dias, un arbitru portughez extrem de exigent si care acorda cartonase cu foarte mare usurinta. Spre exemplu, in ultimele doua meciuri de campionat, Dias a dictat 56 de faulturi si a acordat 11 cartonase galbene, respectiv 3 cartonase rosii. Ma astept la multe avertismente si in finala de la Atena, mai ales ca vorbim de doua echipe care fac parte din campionate destul de ”dure”, in care mediile de faulturi si cartonase per meci sunt destul de mari. Delegarea portughezului a iscat si multe semne de intrebare, mai ales ca in acest sezon european a fost la centru doar de 5 ori. 

Grecii isi pun sperantele in Ayoun El Kaabi, jucator care a marcat 5 din cele 6 goluri din ”dubla” cu Aston Villa. Ajuns la 10 reusite in actualul sezon de UEFA Conference League, marocanul o sa-si primeasca trofeul de golgeter la finalul jocului, asta deoarece este imposibil sa fie depasit de vreun jucator al Fiorentinei, la acest capitol. Desi cifrele sale ofensive arata foarte bine, momentan nu aleg sa mizez pe el, ci pe un pariu special care arata foarte bine, care are o cota buna si care il are in prim plan pe centralul acestui joc.

O statistica interesanta ne arata faptul ca in precedentele doua finale din UEFA Conference League am avut cel putin un cartonas galben acordat pentru trageri de timp si de fiecare data am avut la centru arbitri cu buzunare destul de ”largi”, anume Istvan Kovacs si Carlos Del Cerro Grande. Portughezul Artur Soares Dias face parte din aceeasi categorie, iar la cum vad acest joc, nu m-ar mira nici macar o secunda sa avem parte de un cartonas acordat pentru trageri de timp, mai ales daca una dintre echipe detine un avantaj minim un ultimele 15-20 de minute ale jocului. 

Acest tip de pariu il puteti gasi la FAVBET, in rubrica ”SPECIALE” din meniu, sectiunea ”Olympiacos - Fiorentina. Specials (RT)”. In aceasta rubrica gasiti o multime de selectii unice, extrem de interesante si la cote foarte atractive. Eu m-am oprit la pariul ”Player to get card for the delay”, deoarece consider ca sunt sanse destul de bune de reusita, iar pretul oferit este unul nemaipomenit, in opinia mea.

Pontul meu pentru FINALA UEFA Conference League dintre Olympiakos si Fiorentina este ”Player to get card for the delay (Un jucator va primi cartonas pentru intarzierea jocului)”, la o cota de 5.00, disponibila pe FAVBET.

Am jucat acest bilet la FAVBET!

Primești 100% BONUS la prima depunere din partea casei + 250 de LEI PARIU FĂRĂ RISC!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Olympiakos vs Fiorentina
Pronostic:
Player to get card for the delay (Un jucator va primi cartonas pentru intarzierea jocului)
Cota
5.00
Cota finala: 5.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro