Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

Superbet

Alba Berlin și Niners Chemnitz se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în primul meci al semifinalei campionatului german de baschet masculin. Alba Berlin este una dintre cele două reprezentante ale Germaniei în Euroliga de baschet masculin, cea mai importantă competiție continentală. Pentru a primi un loc acolo e nevoie de bani. Formația din Capitală are destui. Bayern este singura rivală internă care ține aproape la capitolul financiar. Clubul a convins și un antrenor cu nume să se alăture proiectului, pe Israel Gonzalez. Lotul conține inclusiv doi campioni mondiali de la ultima ediție, când Germania a produs surpriza. Alba a încheiat sezonul regulat pe locul secund, la o victorie în spatele lui Bayern. În sferturile de finală a trecut fără emoții de Bonn, 3-0 la general.

Niners Chemnitz este un club înființat relativ recent, de un sfert de veac. A promovat pe prima scenă în 2020, iar cea mai mare performanță a fost o calificare în semifinalele play-off-ului. Lotul este un mixt între baschetbaliști germani și americani de nivel inferior, care nu și-au găsit loc la granzi. Chemnitz a încheiat sezonul regulat pe locul 3. În sferturile de finală a pierdut un meci în fața celor de la Vechta.

cota2.ro

- Alba Berlin a câștigat ultimele 4 meciuri jucate împotriva lui Chemnitz

- singurul meci direct din anul 2024 a fost tranșat de Alba, în deplasare, scor 84-79

- Alba a câștigat toate meciurile jucate vreodată acasă contra lui Chemnitz

- în precedentele două meciuri directe jucate la Berlin, Alba a depășit borna celor 100 de puncte

Pe Superbet, cota pentru Alba Berlin câstigă meciul (inclusiv prelungiri) este @1.36.

---------------------------------

Ittihad Riadi Tanger și Raja Casablanca se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 27 a primei ligi din Maroc. Tanger este o echipă din planul secund al fotbalului marocan. Are o singură distincție în palmares, titlul total surprinzător cucerit în sezonul 2017/2018. Valul succesului nu a fost gestionat corect. A urmat un declin constant, inclusiv trei clasări la marginea zonei periculoase. Nici actuala stagiune nu e mai bună. În ianuarie, pe bancă a fost instalat Hilal Et-Tair. El trebuie sa gestioneze un lot modest, măcinat și de accidentări. Printre cei mai importanți fotbaliști se numără și fostul dinamovist Reda Jaadi. Cu 3 etape rămase de disputat, Tanger ocupă locul 12. Are 5 puncte peste zona retrogradării.

Raja Casablanca e o echipa de alt nivel. Are una dintre cele mai frumoase galerii din lume și rezultate pe măsură. A cucerit de 12 ori campionatul, de 8 ori Cupa Marocului și de 3 ori Liga Campionilor Asiei. Ultimul titlu a venit în 2020. Tocmai de asta, Josef Zinnbauer și elevii lui nu trebuie să rateze șansă actualei ediții. Raja ocupă locul secund. Are 63 de puncte, unul sub liderul FAR Rabat. Mai sunt de jucat 3 etape! Lotul este cel mai valoros din Botola Pro, prima ligă a Marocului. Valorează peste 14 milioane de euro.

- Raja are cea mai bună apărare din campionat, doar 14 goluri încasate în 27 de runde. Tanger a primit 36

- Raja Casablanca a zdrobit-o pe Tanger în ultimul meci direct, scor 6-1

- Raja Casablanca a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri directe cu Tanger

- Tanger a marcat un singur gol în ultimele 7 înfruntări cu Raja 

- Yousri Bouzok, atacantul lui Raja, a marcat 4 goluri în ultimele 3 meciuri.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Raja Casablanca este @1.42.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Alba Berlin vs Niners Chemnitz
Pronostic:
1 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.36
Ittihad Tanger vs Raja Casablanca
Pronostic:
2
Cota
1.42
Cota finala: 1.93
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro