Ponturi Pariuri Fotbal Olympiakos vs Fiorentina

BETANO

Olympiakos - Fiorentina se joacă azi, de la 22:00, în finala din UEFA Conference League! Dacă grecii au scris istorie deja odată cu participarea în acest ultim act, italienii sunt pentru al doilea an consecutiv în ultimul act. Sezonul trecut, trupa din Florența ceda finala în fața englezilor de la West Ham!

Nu știm dacă duelul de la Atena va fi unul spectaculos, mai degrabă nu, dar știm sigur că toate duelurile vor fi la intensitate maximă.

cota2.ro

  • Olympiakos a avut parte de un sezon neașteptat de bun în Europa, dar pe plan intern lucrurile n-au arătat deloc bine. Olympiakos a terminat abia pe 3 sezonul în Grecia, an în care PAOK, cu Razvan Lucescu pe bancă, a luat titlul;
  • De cealaltă parte, Fiorentina a terminat abia pe locul 8 stagiunea din Serie A, loc cu mult sub pretențiile clubului, dar trupa ”viola” are șanse să închidă anul pe plus în această finală europeană.

Înainte să se întâlnească în finală, Fiorentina și Olympiakos au avut meciuri tari în semifinale:

Italienii au trecut de Club Brugge, 4-3 la general, în timp ce grecii au provocat marea surpriză și au eliminat-o clar pe Aston Villa, 6-2 la general. Trupa lui Unai Emery era văzută drept favorita principală pentru a câștiga Conference League în acest sezon.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă ce-l va avea la centru pe portughezul Soares Dias, iar acest lucru va fi important pentru pariul nostru. Dias este un arbitru care provine dintr-un fotbal temperamental, cu multe intrări dure și ieșiri în decor, așa că e tentat să fluiere destul de rapid, chiar dacă este un central cu experiență.

Apropo de temperament, grecii nu sunt deloc cei mai cuminți fotbaliști, iar miza acestui meci va ridica la cote și mai înalte ”energia” din fiecare duel.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olympiakos vs Fiorentina
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Olympiakos
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro