Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.04

BETANO

La limită lost ieri, dar le-am citit bine până acum la acest Roland Garros, astfel că azi mă aștept să bifăm acest bilet la o cotă excelentă. Vedeți mai jos propunerile mele.

Îmi place Osorio Serrano, însă nu cred că este încă la nivelul de a învinge o jucătoare precum Jabeur la un GS. Ons joacă bine la turneele importante, are experienta unor meciuri mari în spate,iar în primul tur a fost solidă vs Vickery. De două ori s-au întâlnit cele două oponente, de fiecare dată a câștigat jucătoarea din Tunisia fără să piardă set. În turul precedent, Osorio a salvat 3 mingi de meci pe serviciul adversarei, însă acum nu vad surprize.

cota2.ro

Ben a învățat să joace și pe zgură, iar titlul de la Houston unde a bătut numai adversari tari este cel mai bun exemplu în acest sens. Astăzi întâlnește un veteran care a jucat doar 2 meciuri în acest an, iar în primul tur a stat pe teren 4 ore și jumătate în meciul cu modestul Diallo. Nishikori a fost un mare talent, însă el pare mai aproape de retragere decât de revenirea în top, iar aici nu ii dau șanse.

Cel mai echilibrat si spectaculos meci al zilei mi se pare cel dintre Shapovalov și Tiafoe, doi jucători foarte buni pe serviciu, însă cu destule momente de inconstanta in joc. Nu înțeleg de ce bookmakerii au pus linia atât de jos pe over, în condițiile în care 34 de game-uri se pot da inclusiv in minim de seturi. Atât Tiafoe cât și Shapovalov sunt obișnuiți cu meciurile lungi și cred că vom vedea și astăzi un scenariu asemănător.

Rublev a ajuns la nivelul și maturitatea necesara pentru a performa la un GS, iar zgura este o suprafață care i se potrivește. El a câștigat Masters-uri pe această suprafață la Monte Carlo și Madrid, iar aici are un traseu relativ bun pana în sferturi. În primul tur cu Nishikori a trimis 17 asi, iar azi întâlnește un sportiv scund care primește de regulă mulți ași. Martinez a primit recent 10 asi de la Fils și 6 de la Seyboth Wild, deși meciurile au avut doar 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Maria Osorio Serrano vs Ons Jabeur
Pronostic:
Jabeur -2.5 game-uri
Cota
1.55
Ben Shelton vs Kei Nishikori
Pronostic:
Ben Shelton -1.5 seturi h.a
Cota
1.35
Denis Shapovalov vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Peste 33.5 game-uri
Cota
1.42
Andrey Rublev vs Pedro Martinez
Pronostic:
Rublev 9+ ași
Cota
1.36
Cota finala: 4.04
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro