Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

Superbet

Zizou Bergs și Maximilian Marterer sunt adversari astăzi în turul secund al turneului de la Roland Garros. Zizou Bergs (24 de ani) este cel mai bine clasat jucător belgian al momentului. Datorită calificării în turul secund la Paris va urca în premieră în prima sută mondială. Zizou are jocul adaptat perfect la zgură. Rezistă bine în raliuri, returnează agasant fiecare minge. Semnele bune din această parte a sezonului s-au văzut încă de la Roma, când Bergs i-a luat un set lui Rafael Nadal, scor 6-4, 3-6, 4-6. La Roland Garros a fost nevoit să treacă trei tururi preliminare. Pe tabloul principal a produs o mare surpriză, victorie în fața lui Alejandro Tabilo, numărul 24 mondial. 

Neamțul Maximilian Marterer (28 de ani) a prins cu noroc unul dintre ultimele locuri direct pe tabloul principal la Openul francez. Dacă privim forma traversată, i-ar fi fost greu să treacă de calificări. A participat la 7 turnee pe zgură înainte de Roland Garros. A câștigat doar 3 meciuri. Aici, în primul tur l-a învins în trei seturi pe Jordan Thompson. Nu e neapărat un reper. Australianul nu are o relație bună cu suprafața roșie. 

cota2.ro

• Bergs a arătat un tenis complet în fața lui Tabilo, în primul tur. S-a impus 3-6, 7-6(5), 6-2, 6-2

• Bergs a fost extrem de agresiv în meciul cu Tabilo din primul tur. A trimis 51 de lovituri direct câștigătoare

• Bergs conduce cu 2-1 în meciurile directe contra lui Marterer

• Bergs a câștigat singurul meci direct jucat pe zgură, în iulie 2021, la Challengerul de la Braunschweig, scor 6-2, 6-1.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Zizou Bergs este @1.42. 

--------------------------

Sebastian Ofner și Sebastian Baez se înfruntă astăzi în turul secund de la Roland Garros. Sebastian Ofner (28 de ani) se numără printre maratoniștii circuitului masculin. Jucătorul aflat pe locul 45 ATP a demonstrat asta și în meciul din primul tur de la Roland Garros, o victorie muncită împotriva francezului Terence Atmane, în 5 seturi (3-6, 4-6, 7-6(2), 6-2, 7-5). Austriacul are de tras serios pentru a-și apăra punctele de anul trecut. Atunci reușea cea mai bună performanță din carieră, un tur 4 la Paris. 

Sebastian Baez (23 de ani) este un zgurist veritabil, cel mai bine clasat jucător argentinian în acest moment, locul 20 mondial. Meciurile lui oferă spectacol garantat. Lovturi neconvenționale, multe scurte și raliuri fără sfârșit. Așa a fost și ultima dispută pregătitoare pentru Roland Garros, sfertul pierdut la mare luptă în fața lui Casper Ruud, la Geneva (3-6, 6-3, 4-6). La Paris a avut emoții mai mari decât se aștepta. În primul tur a avut nevoie de 5 seturi pentru a trece de brazilianul Gustavo Heide. 

• Ofner și Baez nu s-au întâlnit niciodată în carieră

• Sebastian Baez a disputat 8 finale de turneu ATP în carieră. Dintre ele, 7 au venit pe zgură, 5 fiind câștigate

• Sebastian Ofner a câștigat 72% dintre game-urile jucate în carieră pe zgură

• Sebastian Baez are un procentaj și mai bun al game-urilor câștigate pe zgură în carieră, 76%

• ultimele 3 meciuri jucate de Ofner au avut nevoie de set decisiv.

Pe Superbet, cota pentru peste 31.5 game-uri în meci este @1.47. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bergs vs Marterer
Pronostic:
1
Cota
1.42
Ofner vs Baez
Pronostic:
peste 31.5 game-uri
Cota
1.47
Cota finala: 2.09
Profit: 7.63
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro