Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Real Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK

BORUSSIA DORTMUND - REAL MADRID

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Wembley Stadium”, Borussia Dortmund si Real Madrid se intalnesc in FINALA UEFA Champions League.

”Galben-negrii” au avut un sezon destul de slab intern, acolo unde desi s-au clasat abia pe pozitia a 5-a, si-au castigat dreptul de a evolua si in sezonul urmator de UEFA Champions League. Pe plan european insa, Borussia Dortmund a reusit o performanta remarcabila, ajungand in acest ultim act dupa niste evolutii memorabile. Formatia lui Edin Terzic a incheiat pe primul loc in ”Grupa Mortii” din care mai faceau parte echipe de top precum PSG, AC Milan si Newcastle, urmand ca in fazele eliminatorii sa treaca, pe rand, de PSV, Atletico Madrid si din nou, PSG.

cota2.ro

”Galacticii” au incheiat victoriosi in LaLiga, iar in partida de pe ”Wembley” au sanse mari sa cucereasca pentru a 15-a oara trofeul. Real Madrid a castigat grupa cu maximum de puncte, iar in rundele eliminatorii au trecut la limita de RB Leipzig, Manchester City si Bayern Munchen. Formatia lui Ancelotti a avut doar o singura infrangere in tot acest sezon, iar acest lucru spune multe despre calitatea si organizarea din defensiva ”Los Blancos”. Madrilenii au castigat ultimele 8 finale de UEFA Champions League pe care le-au disputat, acestia fiind si detinatorii recordului de trofee castigate in cea mai importanta competitie inter-cluburi.

Borussia Dortmund s-a impus doar de trei ori in fata celor de la Real Madrid, ultimul succes contra spaniolilor datand din sferturile UEFA Champions League ale sezonului 2013/2014, scor 2-0. Formatia lui Ancelotti a mers mai departe in acea dubla mansa deoarece s-au impus in jocul tur la scor de ”forfeit” si aveau sa ajunga in ultimul act pe care aveau sa-l si castige, dupa o finala nemaipomenita contra celor de la Atletico Madrid. Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in sezonul 2017/2018, de data aceasta in faza grupelor”, iar madrilenii aveau sa castige ambele jocuri cu scorul de 3-1, respectiv 3-2. 

Vinicius Jr este cel mai mare pericol pentru poarta lui Kobel, acesta avand niste cifre importante in actuala stagiune. Vinicius are 5 goluri si 4 pase decisive in acest sezon de UEFA Champions League si este unul dintre jucatorii cu cele mai mari medii de ocazii de gol per meci, din lotul madrilenilor. Mai mult decat atat, brazilianul are si o medie de 1.3 suturi cadrate per meci in acest sezon de UEFA Champions League, a doua cea mai mare din trupa lui Ancelotti. Vinicius este un jucator extrem de rapid, cu un dribling excelent si care detine un sut foarte bun.

Vinicius este faultat meci de meci, iar in meciurile cu miza iese mereu in evidenta, asa cum a fost si la ultima finala disputata de Real Madrid, contra celor de la Liverpool, in sezonul 2021/2022, atunci cand Vini a reusit golul victoriei la singurul sut pe poarta al ”galacticilor”. ”Septarul” Realului cauta mereu sa patrunda in suprafata de pedeapsa cu mingea la picior, iar cum fundasii Borussiei sunt destul de greoi in anumite faze, nu m-ar mira ca brazilianul sa caute obtinerea unui penalty.

Ma astept la un meci dominat in mare parte de formatia spaniola. Borussia a fost extrem de norocoasa in returul cu PSG, atunci cand francezii au nimerit de 4 ori bara si tind sa cred ca acest noroc nu o sa tina la nesfarsit. Vinicius a reusit doua goluri in dubla cu Bayern Munchen si a bifat doua pase decisive in dubla cu Manchester City. Ma astept ca acesta sa iasa la rampa si in acest joc si chiar il vad punctand in aceasta confruntare de pe ”Wembley”. Cota de pe Betfair Sportsbook are un pret excelent, pe care il gasim destul de jos la alte case de pariuri.

Pontul meu pentru FINALA UEFA Champions League dintre Borussia Dortmund si Real Madrid este ”Vinicius Jr inscrie sau ofera o pasa decisiva”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook, in sectiunea ”Cote marite”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Borussia Dortmund vs Real Madrid
Pronostic:
Vinicius Jr inscrie sau ofera o pasa decisiva
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro