Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Real Madrid

Superbet

Borussia Dortmund și Real Madrid se luptă azi, de la 22:00, în finala Ligii Campionilor! Ultimul act din acest sezon se joacă în Londra, pe Wembley, iar casele de pariuri au înclinat balanța, oarecum normal, spre Real Madrid.

Trupa blanco vrea să câștige a 15-a ”urecheată” din istorie, asta în timp ce Dortmund caută să-și adauge în palmares al 2-lea trofeu al Ligii Campionilor. Borussia a câștigat UEFA Champions League chiar în primul sezon după schimbarea numelui, în 1997, după ce în grupă a evoluat și împotriva celor de la Steaua București.

cota2.ro

Omul nr. 1 din atacul lui Real Madrid este, în mod cert, Vinicius Jr! Brazilianul s-a maturizat incredibil în ultimele sezoane, drept dovadă că iese la rampă mai mereu atunci când Real are meciuri tari de jucat. Vini le-a adus Liga Campionilor madrilenilor în 2022, când marca unicul gol al lui Real în finala cu Liverpool. De atunci, atacantul a tot punctat sau a oferit asisturi în partide vitale pentru trupa lui Carlo Ancelotti.

  • 5 goluri a marcat Vinicius în acest sezon de Liga Campionilor (9 meciuri disputate);
  • 4 pase de gol a oferit Vini pentru colegii săi în acest sezon de UCL;
  • 3 șuturi / meci este media lui Vinicius pentru jocurile din Liga Campionilor! Media este identică și pentru partidele din La Liga;
  • 3,2 driblinguri / meci are Vinicius în UCL în acest sezon competițional;
  • 7,74 este media notelor primite de Vini în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.

Pariul nostru de azi se bazează, dacă nu era deja evident, pe evoluția lui Vinicius Jr. Șeptarul lui Real Madrid va fi în fața ultimului meci ca super-star în atacul madrilenilor, asta pentru că din sezonul viitor pe Bernabeu va sosi Kylian Mbappe. Ar fi un motiv în plus pentru ca Vini să vrea să facă un meci mare și să le arate suporterilor că vrea să rămână figura principală în echipă.

Un minimum de 4 șuturi expediate de Vini Jr în finala contra Borussiei Dortmund ar însemna cu un șut mai mult față de media lui obișnuită. Ținând cont că Dortmund se va apăra în cea mai mare perioadă a acestei finale, Real ar putea fi echipa cu cele mai multe șuturi pe Wembley.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Borussia Dortmund vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 3,5 șuturi Vinicius Jr.
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro