Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.32

Superbet

,,Bani pe Jos’’ – Pariul 2

Molde - Viking se joaca azi, de la 15:30, in campionatul Norvegiei.

cota2.ro

Molde a jucat 11 meciuri de la inceputul sezonului si a reusit 6 victorii, 2 egaluri si 3 infrangeri, ocupand locul 4 in clasament. In cele 11 meciuri a reusit sa marcheze 23 de goluri dar a si primit 14. In ultimele 5 etape Molde a marcat 15 goluri si a incasat 7 goluri. Golgheterii echipei sunt Eikrem M. cu 7 goluri marcate si Eriksen K. cu 5 goluri. Molde a marcat in toate meciurile oficiale pe care le-a jucat de la debutul acestui sezon (campionat + cupa).

Viking a jucat 10 meciuri de la inceputul sezonului si are urmatoarea linie de clasament : 5 victorii, 2 egaluri si 3 infrangeri, ocupand locul 5 in clasament. In cele 10 meciuri jucate a marcat de 16 ori si a incasat 11 goluri. Golgheterii echipei sunt Tripic Z. si Salvesen L. ambii cu cate 4 goluri marcate. In ultimele 5 meciuri jucate Viking a marcat de 11 ori si a primit 6 goluri. Viking nu a marcat intr-un singur meci din acest sezon , in etapa a 2-a cand a jucat contra celor de la Bodo/Glimt.

Pronosticul meu pentru acest meci este: total goluri peste 1.5

Atalanta - Fiorentina se joaca azi, de la 19:00, intr-o restanta care inchide sezonul din Serie A.

Atalanta a reusit un sezon foarte bun , castigand Europa League iar acum cu o victorie are sansa sa termine pe ultimul loc al podiumului. Cele doua formatii s-au mai intalnit de 3 ori in acest sezon . Au jucat o dubla mansa in semifinalele Cupei , unde Atalanta a reusit sa se impuna la general cu scorul de 5-1 ( a pierdut la Florenta cu 1-0 , dar a castigat returul cu 4-1 ). In turul campionatului cei de la Fiorentina s-au impus cu 3-2.

Fiorentina vine dupa finala de Conference pierduta in fata celor de la Olympiakos. Indiferent de rezultat ei termina pe locul 8 si sunt din nou calificati in Conference League .

Pronosticul meu pentru acest meci este: total goluri peste 1.5



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Molde vs Viking
Pronostic:
total goluri peste 1.5
Cota
1.12
Atalanta vs Fiorentina
Pronostic:
total goluri peste 1.5
Cota
1.18
Cota finala: 1.32
Profit: 1.92
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro