Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

Superbet

Elina Svitolina și Elena Rybakina sunt adversare astăzi, după ora 12:00, în optimile turneului de la Roland Garros. Elina Svitolina (29 de ani, 19 WTA) a ajuns de 4 ori în faza sferturilor de finală la Roland Garros, inclusiv la ediția trecută, în primul an după pauză provocată de nașterea copilului. Ucrainencei i-a lipsit mereu ceva pentru a merge la nivelul următor. La actuala ediție, Elina a avut de tras serios. Le-a eliminat pe Ana Bogdan, Diane Parry și Karolina Pliskova. Cehoaica i-a luat și un set.

Elena Rybakina (24 de ani, 4 WTA) are cel mai bun sezon pe zgură din carieră. A cucerit titlul la Stuttgart, a jucat semifinală la Madrid, iar la Roland Garros n-a cedat niciun set. Jucătoarea din Kazahstan și-a ajustat perfect jocul. O ajută serviciul, pare să alunece mai bine pe suprafața roșie. Cu o victorie astăzi, Elena și-ar egala cea mai bună performanță la Paris.

cota2.ro

• Elena Rybakina a stat pe teren doar 3 ore și jumătate în primele 3 tururi

• Elina Svitolina a depus mult mai mult efort. A petrecut pe teren 5 ore și 22 de minute

• Elena Rybakina a câștigat 80.9% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2024. Svitolina e net inferioară, 68.1%

• Elena Rybakina este lider detașat în clasamentul așilor expediați în anul 2024. A trimis 229 de servicii direct câștigătoare.

Pe Superbet, cota pentru victoria Elenei Rybakina este @1.33.

------------------------------

Emma Navarro și Aryna Sabalenka se înfruntă astăzi, după ora 13:30, în optimile turneului de la Roland Garros. Emma Navarro (23 de ani, 24 WTA) are un sezon epuizant pe zgură. S-a înscris la fiecare competiție posibilă, inclusiv la unele de nivel Challanger, la Lleida și Paris. Nu a avut nicio săptămână liberă. Mai mult, ea participă și în proba de dublu feminin la Roland Garros. A avut meci chiar duminică. Pe tabloul de simplu a avut două tururi ușoare, cu turcoaica Sonmez și cu italianca Errani. Singura adversară pe măsură a fost Madison Keys, dar americanca vine după o pauză provocată de accidentări.

Aryna Sabalenka se distrează pe zgură în acest an. A ajuns în finală la Madrid și Roma. O singură jucătoare i-a făcut față în ambele turnee, liderul mondial Iga Swiatek. Bielorusa nu a pierdut niciun set la Roland Garros. Le-a eliminat pe Andreeva, Uchijima și Badosa.

• Aryna Sabalenka a câștigat 70% dintre meciurile jucate pe zgură în carieră

• Aryna Sabalenka a câștigat 14 turnee în carieră. Are două și pe zgură, ambele la Madrid

• Emma Navarro are un singur turneu câștigat, anul acesta, pe hard, la Auckland

• Aryna Sabalenka a câștigat 78.5% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în 2024. Emma Navarro are un procentaj de 68.3

• 152 de ași a expediat Aryna Sabalenka în 2024. Emma Navarro a trimis 39 de servicii direct câștigătoare. 

Pe Superbet, cota pentru victoria Arynei Sabalenka este @1.28. 

-----------------------------

Alexander Zverev și Holger Rune se înfruntă în optimile de finală de la Roland Garros, în ultimul meci al zilei pe arena Philippe-Chatrier. Alexander Zverev (27 de ani, 4 ATP) are 3 semifinale jucate la Roland Garros în carieră, inclusiv anul trecut. Neamțul se numără printre favoriți și la actuala ediție. În primul tur l-a învins pe Rafael Nadal, în minimum de seturi. A mai trecut de Goffin și Griekspoor. Sacha a venit în formă maximă la Paris, din calitate de câștigător al turneului de la Roma. 

În 2022, Holger Rune lua cu asalt circuitul ATP. Ascensiunea lui a continuat și a culminat cu urcarea pe locul 4 mondial, în august 2023. Danezul era văzut jucătorul care va domina tenisul alături de Alcaraz. Între timp, Rune și-a pierdut din elan. Instabilitatea din staff, Patrick Mouratoglou adus, demis, apoi reinstalat, au contribuit la cădere. Holger ocupă în acest moment locul 13. Nu are niciun turneu câștigat în 2024, iar pe zgură nu legase 3 victorii înainte de Roland Garros. 

• Holger Rune a scăpat miraculos în meciul din turul secund. A fost condus de Flavio Cobolii cu 5-1 în tiebreakul setului decisiv

• 27 de ași a expediat Zverev la Roland Garros 2024. Rune a trimis 16

• 137 lovituri câștigătoare are Zverev la actuala ediție de Roland Garros. Rune stă mai prost, 126

• Rune a comis și mai multe erori neforțate, 116, față de 101 ale lui Zverev

• 202 km/oră este viteza medie a primului serviciu în cazul lui Alexander Zverev. Media lui Rune este de 194 km/oră. 

Pe Superbet, cota pentru handicap seturi (1.5) Alexander Zverev este @1.20 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Svitolina vs Rybakina
Pronostic:
2
Cota
1.33
Navarro vs Sabalenka
Pronostic:
2
Cota
1.28
Zverev vs Rune
Pronostic:
Zverev +1.5 handicap seturi
Cota
1.20
Cota finala: 2.04
Profit: 7.28
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro