Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 8.31

BETANO

Alex De Minaur și Daniil Medvedev se înfruntă astăzi în optimile turneului de la Roland Garros. Alex De Minaur (25 de ani, 11 ATP) are un an 2024 foarte bun. Australianul și-a regăsit liniștea interioară și își pune în sfârșit în valoare calitățile. Este probabil jucătorul cu cea mai rapidă deplasare din circuit. Asta îl face periculos pe zgură. N-a avut adversari ușori în primele tururi, dar a cedat un singur set în fața lui Michelsen, Munar și Struff. 

Daniil Medvedev (28 de ani, 5 ATP) este alt maratonist al circuitului. Nu degeaba e supranumit „caracatița”. Rusul nu are cea mai bună relație cu zgură, a recunoscut public în mai multe rânduri că o urăște. Cu toate astea, n-a arătat rău la actuala ediție de la Roland Garros. A trecut de Koepfer, Kecmanovic și Machac, cedând doar două seturi. 

cota2.ro

• Medvedev conduce cu 6-2 în disputele directe contra lui De Minaur. Toate au fost pe hard

• o singură dispută a avut loc la un Grand Slam, la US Open 2023. Medevedev s-a impus 2-6, 6-4, 6-1, 6-2

• Medvedev și De Minaur sunt doi jucători care greșesc puțin. Fiecare are câte 82 de erori neforțate la actuala ediție de Roland Garros

• 7 ore și 26 de minute a petrecut de Minaur pe teren la actuala ediție. Medvedev a stat 6 ore și 53 de minute.

Cota pentru durata meciului peste 199.5 minute este @1.83. 

----------------------------

Varvara Gracheva și Mirra Andreeva sunt adversare astăzi în optimile turneului de la Roland Garros. Varvara Gracheva (23 de ani, 88 WTA) este o jucătoare din Rusia care a ales să reprezinte Franța de anul trecut, o formă de protest împotriva războiului declanșat în Ucraina. Performanța de la actuala ediție de Roland Garros este cea mai mare din carieră. Nu a cucerit niciun turneu și nu mai ajunsese în optimile unui Grand Slam. Le-a eliminat până acum pe Sakkari, Pera și Begu. 

Mirra Andreeva (17 ani, 38 WTA) este noua promisiune a tenisului din Rusia. Încă adolescentă, are loc mare de progres. Mai are de lucrat la toate aspectele, inclusiv la serviciu. În drumul spre optimile de finală a avut un singur test complicat, în turul secund, împotriva Victoriei Azarenka. 

• Gracheva și Andreeva nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial

• Gracheva a expediat doar 4 ași în primele 3 meciuri de la Roland Garros 2024

• Nici Andreeva n-a impresionat la acest aspect, 8 ași la actuala ediție de Roland Garros

• 170 km/oră este viteza medie a primului serviciu în cazul Andreevei. Gracheva stă mai rău, 161 km/oră

• în cazul serviciilor secunde, lucrurile stau rău: Andreeva (134 km/oră), Gracheva (129 km/oră).

Cota pentru pariul nicio jucătoare nu ajunge la 3 ași este @1.50. 

----------------------------

Taylor Fritz și Casper Ruud se înfruntă în optimile turneului de la Roland Garros. Taylor Fritz (26 de ani, 12 ATP) este ultimul reprezentant al SUA pe tabloul masculin de la Roland Garros. N-a avut deloc un parcurs ușor până în această fază. A avut nevoie de set decisiv împotriva lui Kokkinakis și a cedat câte un act în disputele cu Lajovic și Coria. În 2024, pe zgură, a avut un parcurs bun la Madrid, semifinală pierdută în fața lui Rublev.

Caper Ruud (25 de ani, 8 ATP) se numără printre jucătorii cu șanse reale la trofeul Roland Garros. A jucat finala în 2022 și 2023, pierzând în fața coloșilor Nadal și Djokovic. Cu Rafa eliminat și Nole departe de forma maximă, norvegianul poate profita. Casper a venit cu moralul ridicat la Paris, campion la Geneva. A avut emoții în turul secund, set decisiv în fața lui Davidovich Fokina.

• Fritz și Ruud s-au înfruntat o singură dată în circuitul ATP, la Turneul Campionilor din 2022. A fost o victorie la limită a lui Casper, scor 6-3, 4-6, 7-6(6)

• Casper Ruud a jucat un tie-break la actuala ediție de Roland Garros, în disputa cu Davidovich Fokina

• și Casper Ruud a avut un tie-break, turul precedent, în victoria cu Thanasi Kokkinakis

• Casper Ruud a câștigat 86% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în 2024. Fritz stă și mai bine, un procentaj de 87%.

• 156 de lovituri direct câștigătoare a expediat Fritz în primele 3 tururi de la Roland Garros. Ruud a trimis 111 winners.

Cota pentru peste 0.5 tie-break-uri în meci este @1.70.

-----------------------------

Besiktas și Fenerbahce dispută astăzi, de la ora 20:30, al treilea meci al semifinalei campionatului de baschet masculin din Turcia. Besiktas are doar două titluri cucerite în baschetul din Turcia, în 1975 și 2012. Au existat ceva investiții în ultimii ani, dar diferența fața de coloșii Fenerbahce și Anadolu Efes este imposibil de recuperat. Formația pregătită de Dusan Alimpijevic și-a atins limitele în acest sezon. A încheiat pe 3 sezonul regulat din Turcia și a jucat o semifinală în Eurocup. 

Fenerbahce, cu un buget de zeci de milioane de euro, a ratat primul obiectiv al sezonului. S-a calificat în Final Four-ul Euroligii, dar acolo a pierdut ambele meciuri. Antrenorul Sarunas Jasikevicius simte o ușoară presiune, așa că titlul e obligatoriu. Lotul este unul stelar, cu vedete continentale precum Guduric, Dorsey, Hayes, Mahmutoglou, Wilbekin sau Papagiannis. 

• Fenerbahce a încheiat pe locul 2 sezonul regulat, cu 25 de victorii și 5 înfrângeri. Besiktas a fost pe 3, 21 de victorii și 9 eșecuri 

• Fenerbahce a avut cel mai bun atac în sezonul regulat (2773 puncte). Besiktas e net inferioară (2462)

• Fenerbahce a făcut spectacol în primele două meciuri ale semifinalei cu Besiktas: 96-88 și 97-72

• Nigel Hayes a avut prestații fenomenale în cele două meciuri cu Besiktas, un total de 49 de puncte, 10 recupeări și 4 pase decisive

• Fenerbahce a câștigat toate cele 4 meciuri disputate contra lui Besiktas în anul 2024.

Cota pentru peste 84.5 puncte Fenerbahce este @1.78. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
De Minaur vs Medvedev
Pronostic:
Peste 199.5 minute
Cota
1.83
Gracheva vs Andreeva
Pronostic:
niciuna la 3 ași
Cota
1.50
Fritz vs Ruud
Pronostic:
minim un tie-brek în meci
Cota
1.70
Besiktas vs Fenerbahce
Pronostic:
Fenerbahce peste 84.5 puncte
Cota
1.78
Cota finala: 8.31
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro