Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Bosnia-Hertegovina

BETFAIR SPORTSBOOK

ANGLIA - BOSNIA-HERTEGOVINA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”St. James Park” din Newcastle, Anglia primeste vizita Bosniei-Hertegovina, intr-un meci amical.

Anglia joaca astazi unul dintre cele doua meciuri de pregatire inainte de participarea la Campionatul European, la care sunt principali favoriti, conform cotelor oferite de bookmakeri. Formatia lui Gareth Southgate s-a calificat ”en fanfare” la turneul final, acumuland 20 de puncte dintr-o grupa din care au facut parte formatii precum Italia, Ucraina, Mecedonia de Nord si Malta. In cele 8 partide din aceasta grupa, selectionala Albionului a inregistrat sase victorii si doua remize, fiind astfel una dintre cele 6 nationale care au incheiat preliminariile fara infrangere.

cota2.ro

Bosnia-Hertegovina a ratat calificarea la turneul final, dupa ce a fost eliminata de Ucraina in semifinalele barajului de calificare pentru turneul final. Selectionata lui Savo Milosevic a trecut in avantaj la 10 minute dupa pauza in urma unui autogol al lui Matviyenko, insa a clacat inexplicabil pe final, primind doua goluri intr-un interval de doar trei minute. Bosnia a ajuns la acest baraj datorita rezultatelor bune din Nations League, deoarece in grupa din preliminarii au incheiat pe pozitia a 5-a, in spatele unor formatii precum Slovacia, Luxemburg sau Islanda. 

Cele doua formatii nu s-au intalnit pana in prezent, iar aceasta confruntare se anunta una destul de dezechilibrata, din foarte multe puncte de vedere. Bosnia are doar doua victorii pe teren strain in ultimele 17 partide, ambele contra unor selectionate destul de modeste: Luxemburg si Kazakhstan. Englezii abordeaza amicalele la victorie, iar o statistica ne spune destul de clar ca acestia s-au impus in 12 din ultimele 14 meciuri de pregatire. Mai mult decat atat, ”The Three Lions” este neinvinsa in 24 din ultimele 26 de jocuri amicale disputate pe propriul teren.

Gareth Southgate a facut mai multe convocari ”surpriza” pentru cele doua jocuri amicale cu Bosnia-Hertegovina si Islanda, printre care James Trafford, Curtis Jones, Eberechi Eze, Adam Wharton, Marc Guehi, Jarell Quansah, Jarrad Branthwaite și Dean Henderson. Din cei 33 de jucatori chemati in acest lot ”largit”, vor ramane doar 26, iar unii dintre jucatorii mentionati probabil nu vor ajunge la turneul final. Daca e sa vorbim si de marile absente ale Angliei de la acest EURO, poate cele mai sonore nume ar fi cele ale lui Marcus Rashford, Jordan Henderson, Ben Chilwell Reece James și Raheem Sterling, jucatori care fie avut un sezon sub asteptari, fie au fost ”macinati” de accidentari.

Selentionarul Angliei a decis sa nu apeleze la acest joc pe Phil Foden, Kobbie Mainoo, Kyle Walker și Jude Bellingham, acestia fiind implicati in FINALA FA Cup, respectiv FINALA UEFA Champions League. Deasemenea, Luke Shaw, Harry Maguire și Anthony Gordon nu vor fi fortati dupa absentele de la antrenamentul oficial, lucru care probabil se va intampla si cu golgeterul Harry Kane, care isi revine dupa o accidentare usoara la spate. Totusi, jocul ofensiv nu ar trebui sa sufere prea mult de pe urma acestor absente temporare, tinand cont ca Southgate poate alinia un trio cu Ollie Watkins pe post de numar 9, sustinut de Bukayo Saka si Cole Palmer.

Anticipez un monolog al Angliei in acest joc contra Bosniei! Chiar daca oaspetii il vor avea titular pe Edin Dzeko, golgeterul all-time al ”dragonilor”, cu 65 de goluri in 134 de aparitii, imi e greu sa cred ca pot realiza ceva in acest joc. Gazdele au avut a patra cea mai buna ofensiva din preliminariile pentru EURO, in timp ce oaspetii au dezamagit enorm in defensiva, fiind ”depasiti” la numarul de goluri primite de doar 5 echipe, toate clasate mai jos de locul 120 in clasamentul FIFA. Ma astept la un numar mare de atacuri periculoase, la foarte multe ocazii si implicit la multe lovituri de colt ale gazdelor. 

Pontul meu pentru meciul Anglia - Bosnia-Hertegovina este ”Anglia minimum 2 suturi pe poarta in fiecare repriza si Anglia minimum 2 cornere in fiecare repriza”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook, in rubrica ”Cote Speciale - mai mici de 10.0”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Anglia vs Bosnia-Hertegovina
Pronostic:
Anglia minimum 2 suturi pe poarta in fiecare repriza si Anglia minimum 2 cornere in fiecare repriza
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro