Ponturi Pariuri Fotbal Germania vs Ucraina

Superbet

Germania și Ucraina se întâlnesc azi, de la 21:45, într-o partidă amicală care va avea loc la Nurnberg, cu 11 zile înainte de startul turneului final. Nemții, din postura de gazde, n-au fost implicați în aceste preliminarii, așa că toată pregătirea a constat în multe meciuri de verificare în ultimele luni.

După ce a închis anul 2023 în genunchi, cu două înfrângeri consecutive și o remiză, Germania a început 2024 perfect: succese cu Olanda (2-1) și Franța (2-0).

cota2.ro

De cealaltă parte, Ucraina a bifat în 2024 calificarea la EURO după ce a trecut de două baraje, de fiecare dată cu emoții mari: 2-1 cu Bosnia, cu goluri în minutele 85 și 88, și tot 2-1 cu Islanda, cu golul decisiv marcat în minutul 84.

Germania și Ucraina s-au întâlnit ultima dată într-un amical fix acum un an! Se termina 3-3, după un meci în care nemții au condus cu 1-0, ucrainenii au avut 3-1, dar Mannschaftul a prins egalul pe final.

  • 8 cornere au fost executate în Germania - Olanda 2-1;
  • 7 cornere s-au bifat în Franța - Germania 0-2;
  • 9 cornere am avut în Ucraina - Islanda 2-1;
  • 6 cornere au fost în Bosnia - Ucraina 1-2.

În ultimele 2 partide ale fiecărei naționale observăm că s-au executat puține lovituri de la colțul terenului, de aceea și cota mare pentru minimum 9 cornere la meciul de azi. Diferența dintre meciurile de mai sus și cel de acum e aceea că nemții au bifat meciuri amicale contra unor naționale puternice cu un nou selecționer, în persoana lui Nagelsmann, în timp ce Ucraina a avut miza calificării deasupra stilului de joc.

Acum, cu zile puține înainte de EURO, ambele naționale își vor testa la maximum fiecare compartiment. De aceea poate fi un meci spectaculos, cu multe faze de poartă și, de ce nu?!, chiar cu multe goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Germania vs Ucraina
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro