Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

Superbet

Stefanos Tsitsipas și Carlos Alcaraz se înfruntă în cel mai așteptat sfert de finală al actualei ediții de Roland Garros, astăzi, după ora 21:20. Stefanos Tsitsipas (25 de ani, 9 ATP) are în carieră o finală la Roland Garros, în 2021. Grecul n-a arătat rău în acest sezon de zgură. A cucerit titlul la Monte Carlo și a jucat finala la Barcelona. La Paris a trecut de Altmaier, Zhang și Arnaldi, cedând doar două seturi pe parcurs. 

Prezența lui Carlos Alcaraz (21 de ani, 3 ATP) la Roland Garros a fost sub semnul întrebării. Spaniolul a acuzat probleme medicale. A jucat un singur turneu de pregătire, la Madrid, de unde a fost eliminat în sferturile de finală de Andrey Rublev. Carlitos s-a recuperat la timp și pare să se încălzească treptat. A cedat surprinzător un set la debut, în fața lui Jesper De Jong, jucător venit din calificări. Apoi i-a eliminat pe Korda și Auger-Aliassime.

cota2.ro

• Alcaraz a stat mai mult timp pe teren la actuala ediție de Roland Garros, 9 ore și 59 de minute. Tsitsipas a petrecut pe zgură 9 ore și 45 de minute 

• Tsitsipas a trimis 187 de lovituri direct câștigătoare la actuala ediție. Alcaraz are 134

• Tsitsipas are și mai mulți ași, 21, față de 11 ai lui Alcaraz

• 192 km/oră este viteza medie a primului serviciu în cazul lui Tsitsipas la Roland Garros 2024. Și aici îi e superior lui Alcaraz, 187 km/oră

• Alcaraz a comis mai mult erori neforțate decât Tsitsipas, 118 la 109.

Pe Superbet, cota pentru handicap game-uri Stefanos Tsitsipas (7.5) este @1.47.

--------------------------

Elveția și Estonia dispută astăzi, de la ora 21:15, un meci amical. Au mai rămas 8 zile până la startul Campionatului European din 2024. Murat Yakin, selecționerul Elveției, face ultimele ajustări. Elvețienii fac parte din grupa A, alături de Italia, Țara Galilor și Turcia. Lotul convocat pentru turneul final, implicit pentru amicalul de astăzi, conține multe nume grele. Printre fotbaliști se numără Sommer (Inter), Schar (Newcastle), Xhaka (Leverkusen), Freuler (Bologna) sau Okafor (Milan). Elveția speră să obțină la Euro 2024 cel puțin aceeași performanță ca la ediția trecută, un sfert de finală. 

Estonia este o națională mică, fără pretenții. Nu a participat niciodată la un turneu final, fie el mondial sau european. Naționala este pregătită de Thomas Häberli. Cel mai important fotbalist este fundașul Karol Mets, proaspăt promovat cu St. Pauli în prima ligă din Germania. Estonia a avut o campanie dezastruoasă în calificările pentru Euro 2024. A obținut un singur punct într-o grupă cu Belgia, Austria, Suedia și Azerbaidjan. A marcat 2 goluri și a primit 22. 

• Estonia a pierdut 9 din ultimele 10 meciuri. A scos doar un egal, 1-1 cu Thailanda

• Elveția a câștigat toate cele 4 meciuri disputate în istorie împotriva Estoniei  

• Golaverajul din meciurile directe Elveția - Estonia este neverosimil: 14-0

• Elveția a pierdut un singur meci jucat pe teren propriu în ultimii 4 ani

• 301.00 milioane de euro este valoarea lotului Elveției. Estonia este cotată la 10.35 milioane.

Pe Superbet, cota GG & Peste 2.5 goluri NU în Elveția - Estonia este @1.38. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tsitsipas vs Alcaraz
Pronostic:
Tsitspas +7.5 handicap game-uri
Cota
1.47
Elveția vs Estonia
Pronostic:
GG3+ NU
Cota
1.38
Cota finala: 2.03
Profit: 7.21
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro