Ponturi Pariuri Fotbal Elvetia vs Estonia

BETFAIR EXCHANGE

ELVETIA - ESTONIA

In aceasta seara, de la ora 21:15, pe ”Swissporarena” din Luzern, Elvetia primeste vizita Estoniei, intr-un meci amical.

Adversarii Romaniei din grupa de calificare pentru EURO au ales sa dispute un prim joc amical inaintea turneului final contra unui adversar modest, pe care cel mai probabil il vor domina la toate capitolele. Elvetia a incheiat pe pozitia a doua in preliminarii, cedand surprinzator in jocul retur de la Bucuresti contra ”tricolorilor”, asta dupa ce au pierdut doua puncte importante in jocul tur. Murat Yakin a ramas la carma echipei in ciuda rezultatelor mai putin bune si a speculatiilor aparute in presa, iar pentru jocurile de pregatire a selectionat numai putin de 38 de jucatori, urmand a pastra doar 26 pentru turneul final.

cota2.ro

Estonia ocupa in acest moment locul 123 in clasamentul FIFA, iar la carma acestora se afla chiar un elvetian, pe nume Thomas Haberli, fost antrenor al lui Luzern si al echipelor de tineret ale lui Basel, respectiv Young Boys. Estonia are o serie de 13 meciuri fara succes, in care a reusit sa bifeze doar doua rezultate de egalitate, lucru care spune destul de multe despre valoarea acestei nationale. In grupa din preliminarii au terminat pe ultima pozitie, acumuland doar un singur punct si avand un golaveraj dezastruos: 2 goluri marcate - 22 de goluri primite.

Elvetia si Estonia s-au intalnit ultima data in preliminariile pentru EURO 2016, iar ”Rossocrociati” s-au impus la zero, atat in mansa tur, cat si in cea retur. Deasemenea, un deznodamant asemanator s-a inregistrat si in calificarile pentru Campionatul Mondial din 1994, atunci cand Elvetia castiga ambele jocuri contra Estoniei, scor 6-0, respectiv 4-0. Diferenta de valoare o sa se vada destul de clar diseara si ma astept ca elevii lui Yakin sa se impuna de o maniera categorica, avand in vedere ca in ultima perioada echipa nationala, pe langa rezultatele slabe, a ”scartait” in mai multe compartimente. 

Elvetia abordeaza foarte ofensiv meciurile, in special cele disputate pe teren propriu si cred ca pot reusi un numar important de goluri marcate, chiar si in conditiile in care nu vor alinia cea mai buna formula. Acestia au marcat 12 goluri in cele 5 meciuri disputate pe teren propriu in preliminarii, iar in fiecare dintre aceste jocuri si-au creat cel putin 16 ocazii de gol. Mai mult decat atat, in preliminariile EURO 2024, Elvetia a fost echipa cu cele mai multe ocazii mari de gol ratate (28), formatia cu al doilea cel mai mare procentaj al posesiei per meci (71.8%) si formatia cu a patra cea mai buna ofensiva (22 goluri marcate).

Elvetia are o nationala evaluata de site-urile de specialitate la aproximativ 300 de milioane de euro, in timp ce Estonia are o nationala cu o cota de piata de maxim 10 milioane de euro. Ma astept ca aceasta diferenta enorma sa se vada extrem de clar si pe teren si e foarte probabil sa vedem o diferenta de scor destul de mare, mai ales daca selectionerul gazdelor o sa mizeze din nou pe o formula super-ofensiva, cu doar 3 jucatori pe linia de ”fund”. De partea cealalta, Haberli o sa mearga, cel mai probabil, pe o formula cu 5 fundasi si in cele mai multe momente o sa tina echipa in defensiva pe doua linii, lucru care nu prea ma astept sa functioneze, avand in vedere forta ofensiva a adversarilor.

In concluzie, ma astept la o confruntare dominata din toate punctele de vedere de Elvetia, echipa care isi doreste un succes la scor pentru imbunatati moralul inainte de EURO, atat in randul jucatorilor, cat si in cel al suporterilor, care au fost extrem de suparati dupa ultimele rezultate inregistrate de favoriti. Am ales sa mizez pe un succes al gazdelor la cel putin trei goluri diferenta, insa am zis sa fiu si putin precaut, asa ca am ales handicapul asiatic, in locul celui european, pentru a primi miza inapoi in cazul in care Elvetia castiga la fix doua goluri diferenta. Bineinteles, cea mai buna valoarea a acestui pariu am gasit-o pe Betfair Exchange!

Pontul meu pentru meciul Elvetia - Estonia este ”Elvetia -2.0 Handicap Asiatic”, la o cota de 1.98, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Elvetia vs Estonia
Pronostic:
Elvetia -2.0 Handicap Asiatic
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 9.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro