Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.26

BETANO

Am ajuns in faza sferturilor de finală la Roland Garros si continuăm forma bună cu un combo format din partidele de azi de pe tabloul masculin.

Jannik Sinner este cel mai în formă jucător din tenisul masculin, iar cu un parcurs mai lung decât Djokovic aici va deveni noul lider mondial. Cu toții se întreabă dacă italianul va reuși să performeze și pe zgură, teoretic cea mai slabă performanță a sa, iar astăzi are un test destul de dificil contra lui Grigor Dimitrov  Bulgarul a renăscut din propria cenușă în ultima perioada, a revenit în top 10 și a câștigat un turneu Masters, obținând victorii cu toți jucătorii de top din circuit. Jannik a arătat destule slăbiciuni contra lui Moutet, având o perioada de black out în primul set. Atunci a fost condus cu 0-5, iar dacă va repeta acest aspect are șanse bune să piardă un set. Dimitrov este un jucător cu performante foarte bune pe serviciu, căruia ii faci greu break si vad un meci mai lung decât se așteaptă lumea.

cota2.ro

Carlos Alcaraz este favoritul principal la titlu și mă aștept sa aibă evoluții din ce in ce mai bune. Deși a pierdut un set cu De Jong, el a fost în control permanent în primele 4 tururi, accelerând atât cât a fost nevoie pentru a trece mai departe. Meciul cu Tsitsipas pare fără discuții cel mai greu de până acum, grecul fiind intr-o puternică revenire de formă, cu titlu la Monte Carlo și victorii cu Sinner ori Ruud. Stefanos a dezvoltat însă un complex în fata lui Alcaraz, pierzând toate cele 5 meciuri directe, ultimele din ce în ce mai clar. Ei s-au întâlnit și anul trecut aici, in aceeași faza a competiției, iar Alcaraz a câștigat 6-2, 6-1, 7-6. Merg pe iberic și acum.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Grigor Dimitrov vs Jannik Sinner
Pronostic:
Peste 32.5 game-uri
Cota
1.57
Stefanos Tsitsipas vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Tsitsipas câștigă două seturi- NU
Cota
1.44
Cota finala: 2.26
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro