Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.47

Superbet

,,Bani pe Jos’’ – Pariul 4 si Pariul 5

Portugalia  - Finlanda se joaca azi, de la 21:45, intr-un meci amical.

cota2.ro

Portugalia si-a castigat grupa de calificare pentru EURO reusind 10 victorii si terminand grupa cu un golaveraj de 36-2. In cele 5 meciuri jucate acasa a marcat 21 de goluri. Principalii marcatori ai echipei in calificari au fost Cristiano Ronaldo si Fernandes B. cei doi reusind impreuna sa marcheze 16 goluri ( 10 Ronaldo C. ). Ambii jucatori sunt anuntati titulari in meciul din seara aceasta. Dupa terminarea meciurilor de calificare la EURO, portughezii au mai jucat doua meciuri amicale, unul acasa cu Suedia , castigat cu 5-2 si unul in deplasare cu Slovenia , pierdut cu 2-0. Ultimul meci jucat intre cele doua echipe a fost tot un amical, in 2011 , castigat de Portugalia cu 2-0.

Portugalia si-a programat 3 meciuri amicale pana la debutul de la EURO, dupa acest meci , mai urmeaza sa joace cu Croatia si Irlanda. La EURO , debuteaza contra Cehiei, iar apoi joaca cu Turcia si Georgia.

Finlanda nu a reusit sa se califice la turneul final din Germania. A terminat grupa de calificare pe locul 3 cu 18 puncte . Din grupa s-au calificat Danemarca si Slovenia. In cele 10 meciuri de calificare a reusit sa marcheze 18 goluri si a primit 10 , a primit un gol chiar si de la San Marino . A participat la barajul de calificare pentru EURO dar acolo a piedut primul meci cu 4-1 contra celor din Tara Galilor.

Pronosticul meu pentru acest meci este: total goluri Portugalia – peste 1.5

Spania - Danemarca se joaca azi, de la 22:30, în cadrul preliminariilor Campionatului European de Fotbal Feminin din 2025.

Spania se afla pe primul loc cu 9 puncte dupa trei meciuri si un golaveraj de 12-1.  Cele doua formatii s-au intalnit si in urma cu cateva zile in Danemarca unde Spania a reusit sa castige cu 2-0 , dupa un meci dominat de la un capat la altul , avand o posesie de 74% si numai putin de 9 suturi pe poarta.

Pronosticul meu pentru acest meci este: total goluri Spania peste 1.5


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Portugalia vs Finlanda
Pronostic:
Total goluri Portugalia - peste 1.5
Cota
1.25
Spania vs Danemarca
Pronostic:
Total goluri Spania - peste 1.5
Cota
1.18
Cota finala: 1.47
Profit: 3.76
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro