Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.68

Superbet

,,Bani pe Jos’’ – Pariul 6 si Pariul 7

Spania - Andorra se joaca azi, de la 22:30, intr-un meci amical care se va disputa pe Estadio Nuevo Vivero din Badajoz.

cota2.ro

Spania a facut parte din grupa A in calificarile pentru EURO castigandu-si grupa cu 21 de puncte ( 7 victorii si o infrangere ). In meciurile din grupa a avut un golaveraj de 25-5 , reusind si doua victorii la scor : 6-0 cu Cipru acasa si 1-7 cu Georgia in deplasare. Cele doua echipe au mai jucat un singur meci, un amical in 2004 si atunci s-a impus Spania cu 4-0. Dupa meciurile din grupa de calificare Spania a mai jucat doua meciuri amicale , a pierdut 1-0 cu Columbia si a remizat 3-3 cu Brazilia. Spania este a patra favorita la castigarea EURO , dupa Anglia, Franta si Germania.

Andorra a facut parte din grupa I in calificarile pentru EURO, fiind in grupa cu Romania. A terminat grupa pe ultimul loc cu doar doua puncte ( 2 egaluri si 8 infrangeri ) avand un golaveraj de 3-20.

Pronosticul meu pentru acest meci este sub forma de Bet Builder :

Spania castiga & Spania marcheaza peste 2.5 goluri & Andorra marcheaza sub 0.5 goluri

Franta - Luxemburg se joaca azi, de la 22:00, intr-un meci amical care se va disputa pe Stade Saint-Symphorien din Metz.

Franta a facut parte din grupa B in calificarile pentru EURO si a reusit sa-si castige grupa fara a pierde vreun meci ( 7 victorii si 1 egal ), avand un golaveraj de 29-3 ( doua goluri fiind primite in ultimul meci cand nu mai exista o miza pentru Franta ). Principalul marcator al echipei a fost evident Mbappe K. Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in 2017 in calificarile pentru CM, atunci cei din Luxemburg reusind o mare surpriza obtinand un egal 0-0 in Franta.

Luxemburg a facut parte din grupa J in calificarile pentru EURO, avand sperante pana pe final in a prinde un loc pentru EURO, dar in cele din urma Slovacia a reusit sa se desprinda. Luxemburg a participat si in barajul de calificare pentru EURO dar a pierdut din primul meci , cu Georgia 2-0. Luxemburg a avut un an bun , dar rezultatele au fost obtinute in fata unor echipe care treceau prin perioade nefaste. In dubla cu Portugalia din grupe a primit 15 goluri ( 9-0 in Portugalia si 0-6 in meciul de acasa ).

Pronosticul meu pentru acest meci este tot sub forma de Bet Builder:

Franta castiga & Franta marcheaza peste 1.5 goluri & Luxemburg marcheaza sub 1.5 goluri

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Spania vs Andorra
Pronostic:
Spania castiga & Spania marcheaza peste 2.5 goluri & Andorra nu marcheaza
Cota
1.45
Franta vs Luxemburg
Pronostic:
Franta castiga & Franta marcheaza peste 1.5 goluri & Luxemburg marcheaza sub 1.5 goluri
Cota
1.16
Cota finala: 1.68
Profit: 6.12
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro