Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

Superbet

Jasmine Paolini și Mirra Andreeva sunt adversare astăzi, după ora 17:30, în semifinala turneului de la Roland Garros. Tenisul din Italia trăiește momente istorice. Jannik Sinner tocmai a devenit primul peninsular care urcă pe primul loc al clasamentului ATP. Jasmine Paolini nu se lasă mai prejos. Confirmă anul 2024 de excepție. A cucerit primul titlu major din carieră, la Dubai, s-a impus în proba de dublu la Roma, iar acum s-a calificat în premieră într-o semifinală de Grand Slam. Italianca de 1.63 metri are un joc exploziv, aleargă non-stop și nu renunță la nicio minge. În drumul spre penultimul act a eliminat două campioane de Mare Șlem, pe Bianca Andreescu și pe Elena Rybakina.

Mirra Andreeva are doar 17 ani și a devenit cea mai tânără semifinalistă de Roland Garros din acest secol. Rusoaica are un joc complet. Servește bine, știe și să stea în defensivă. A demonstrat-o în sferturile de finală, când a produs marea surpriză a turneului. A revenit incredibil în fața bielorusei Aryna Sabalenka (2 WTA). Condusă cu un set și cu break în actul secund, Mirra n-a renunțat la luptă și s-a impus la capătul a 2 ore și jumătate de joc. 

cota2.ro

• Paolini și Andreeva s-au înfruntat o singură dată în carieră, chiar anul acesta, în optimile turneului de la Madrid. Rusoaica s-a impus cu 7-6(2), 6-4

• Paolini a avut nevoie de set decisiv în ultimele 3 tururi de la Roland Garros

• Paolini și Andreeva au petrecut un timp similar pe teren la actuala ediție de Roland Garros. Italianca a stat 8 ore și 45 de minute, rusoaica 8 ore și 42 de minute

• 137 de lovituri direct câștigătoare a reușit Andreeva la actuala ediție de Roland Garros. Paolini are 126.

Pe Superbet, cota pentru peste 19.5 game-uri în semifinala Jasmine Paolini - Mirra Andreeva este @1.47.

------------------------

Virtus Bologna și Olimpia Milano dispută astăzi, de la ora 21:30, primul meci al finalei campionatului de baschet masculin din Italia. Nicio surpriză în baschetul italian. Cele două formații care au investit masiv, reprezentantele țării în Euroligă, s-au calificat în finala campionatului. Virtus Bologna a câștigat sezonul regulat și beneficiază de avantajul terenului propriu în tentativa de a întrerupe seria de două titluri a rivalei. Trupa pregătită de Luca Banchi a avut un parcurs mai bun și în Euroligă. A încheiat sezonul regulat pe locul 10 și a prins play-in-ul. Deloc surprinzător dacă privim lotul. Căpitan e Marco Belinelli, întors după 13 ani petrecuți în NBA. E ajutat de staruri continentale precum Shenghelia, Mickey, Zizic, Dunston, Hackett sau Polonara.

Trupa din Milano e cea mai titrată din istoria Italiei, cu 30 de titluri de campioană, inclusiv ultimele două consecutive. E pregătită în acest moment de carismaticul Ettore Messina. Lotul este unul cel puțin la fel de bun ca al rivalei. Fondul de salarii e în top 7 din Europa. Mirotic, Voigtmann, Hines, Napier, Melli sau Poythress se numără printre staruri. Olimpia a încheiat pe locul secund sezonul regulat. În cele două tururi de play-off a cedat un singur meci în fața lui Trento.

• cel mai recent meci direct s-a jucat pe 5 aprilie 2024, în Euroligă. Milano s-a impus cu 90-75

• 5 meciuri directe au existat în acest sezon, în toate competițiile. De fiecare dată s-au marcat peste 150.5 puncte

• Bologna a câștigat ultimele 8 meciuri jucate în sala proprie

• în ultimele 10 meciuri jucate acasă, Bologna nu a înscris niciodată mai puțin de 79 de puncte

• 165.8 este media punctelor în meciurile jucate de Virtus Bologna în sezonul regulat

• Nikola Mirotic, starul lui Milano, a demonstrat că își merită banii. Are o medie de 16.6 puncte/meci în acest sezon.

Pe Superbet, cota pentru peste 150.5 puncte este @1.40. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jasmine Paolini vs Mirra Andreeva
Pronostic:
peste 19.5 game-uri
Cota
1.47
Virtus Bolognia vs Olimpia Milano
Pronostic:
peste 150.5 puncte
Cota
1.40
Cota finala: 2.06
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro