Ponturi Pariuri Fotbal Gibraltar vs Tara Galilor

Superbet

,,Bani pe Jos’’ – Pariul 8

Gibraltar - Tara Galilor se joaca azi, de la 19:00, intr-un meci amical pe arena ,,Estadio Algarve,, din Portugalia.

cota2.ro

Pentru pariul cu numarul 8 ne intoarcem la prietenii din Gibraltar care ne-au ajutat si cateva pariuri mai in urma cand au avut meciul amical cu Scotia. Tot ce am spus atunci despre ei evident ca ramane si acum valabil. In plus avem meciul jucat de ei cu Scotia, unde si-au continuat seria de meciuri fara gol marcat, nereusind nici macar un sut pe poarta.

Gibraltar se afla pe pozitia 203 din 210 in clasamentul FIFA. Lotul este in principal format din jucatori din campinatul intern. In calificarile pentru EURO a facut parte din grupa B , unde a incasat 41 de goluri nereusind sa marcheze in niciuna dintre partide . Ultima data cand a reusit sa marcheze a fost cu Andorra, un meci amical jucat in noiembrie 2022, meci castigat cu 1-0, de atunci au avut doar infrangeri, chiar si o infrangere foarte rusinoasa cu Franta , un 14-0. Cele mai recente meciuri ale lor au fost o dubla cu Lituania in Nations League. Ambele meciuri au fost pierdute de Gibraltar cu 1-0, reusind in cele doua meciuri in total doar 3 suturi pe poarta.

Tara Galilor a facut parte din grupa D in calificarile pentru EURO unde a reusit 12 puncte ( 3 victorii , 3 egaluri si 2 infrangeri ) cu un golaveraj de 10-10, terminand pe locul 3 grupa. A facut totusi parte dintr-o grupa destul de dificila cu Croatia si Turcia . Tara Galilor a mai avut o sansa de calificare la EURO prin meciurile de baraj si a fost foarte aproape de a obtine aceasta calificare , pierzand la penalty-uri finala de calificare in fata Poloniei dupa ce au terminat la egalitate 0-0 cele 120 de minute . In semifinalele din barajul de calificare a mai trecut cu 4-1 de Finlanda.

Cele doua formatii s-au mai intalnit intr-un meci amical pe finalul anului trecut in octombrie in Tara Galilor. Atunci galezii s-au impus cu 4-0 , toate golurile fiind marcate inca de la pauza . Tara Galilor a avut toate statisticile de partea ei in acel meci amical : 71% - 29% posesie , 11 - 0 suturi pe poarta , 10 -1 la cornere.

Pronosticul meu pentru acest meci este sub forma de Bet Builder:

Tara Galilor castiga & Tara Galilor marcheaza peste 1.5 goluri & Gibraltar nu marcheaza.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gibraltar vs Tara Galilor
Pronostic:
Tara Galilor castiga & Tara Galilor marcheaza peste 1.5 goluri & Gibraltar nu marcheaza
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro