Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.47

Fortuna

Chiefs joaca cu Queensland Reds in primul meci al sferturilor de finala din Super Rugby.

Meciul se joaca intr-o singura mansa pe stadionul lui Chiefs, in Hamilton, Noua Zeelanda, deoarece Chiefs a terminat mai sus in clasamentul sezonului regulat (locul 4) decat Reds (locul 5).

cota2.ro

In meciul din sezonul regulat, Reds au castigat pe teren propriu cu 25-19, meci in care s-au inscris 5 eseuri.

Anul trecut Chiefs a jucat trei meciuri de play-off pe teren propriu si cel mai mare scor a avut 49 de puncte, intr-un meci in care i-a avut ca adversari tot pe Queensland Reds. Chiefs au castigat atunci cu 29-20, meci in care au fost 5 eseuri, 3 marcate de Reds si 2 inscrise de Chiefs.

In acel meci, Chiefs a preferat sa suteze penalty-urile ca sa obtina 3 puncte. Sper ca si in acest meci preferinta la penalty-uri va fi obtinerea a cate trei puncte din lovitura de pedeapsa, si nu asumarea riscului (risc mare la acest nivel) de a obtine 5 sau 7 puncte (depinde daca eseul este transformat sau nu) prin inscrierea unui eseu.

Logica este ca a lua trei puncte din lovitura de pedeapsa este mult mai usor decat sa dai mingea in out cat mai aproape de terenul de tinta (la 5-10 metri), apoi sa castigi aruncarea de la margine si sa incerci dupa aceea sa-ti croiesti drum spre terenul de tinta ca sa culci mingea si sa obtii 5 puncte in urma eseului. Dupa inscrierea eseului, ai posibilitatea sa mai obtii 2 puncte in cazul in care eseul este transformat.

Deci se pune problema obtinerii a trei puncte care sunt ca si luate, sau sa-ti asumi riscul sa nu inscrii eseul si sa nu iei nici un punct.

In cazul meciurilor eliminatorii, unde este nevoie doar de o simpla victorie, nu are importanta cate eseuri inscrii, sau daca inscrii vreunul. In sezonul regulat acest aspect are mare importanta pentru obtinerea de puncte bonus, dar intr-un meci de care pe care cum este acesta, doar victoria conteaza.

Desigur, se vor inscrie eseuri din actiune, dar ce vreau sa spun este ca la numarul de eseuri inscrise din actiune, sunt sanse mai mici ca sa se adauge eseuri inscrise in urma unor penalty-uri. Apoi, odata inscris un penalty, jocul se reseteaza, se reincepe de la centru, deci mai trece si timp pana cand o echipa ajunge din nou aproape de terenul de tinta. 

St George Illawarra Dragons intalneste Wests Tigers in cadrul etapei cu numarul 14 din Rugby League.

Dragonii sunt pe locul 12 la egalitate de puncte cu locul 8, ultimul care duce in play-off.

In etapa trecuta Dragonii (fara trei jucatori selectionati in echipa statului New South Wales pentru meciul State of Origin) au invins campioana Penrith Panthers, de la care au lipsit 6 jucatori (jumatate de echipa) care au fost selectionati pentru acel meci.

Tigrii sunt pe locul 16 la egalitate de puncte cu ultimul loc (17), avand numai 2 victorii si un sir lung de 8 infrangeri consecutive. Obiectivul echipei pare a fi acela de a evita incheierea sezonului pe ultimul loc pentru a treia oara consecutiv.

In primul meci dintre aceste echipe, Dragonii au castigat in deplasare cu 24-12, deci acum jucand acasa si fiind atat de aproape sa urce in clasament in top 8, increderea in randurile jucatorilor este mare.

St George Illawarra a avut trei jucatori in echipa statului NSW si acum toti trei se vor alinia la startul acestei partide, deci Dragonii vor avea efectivul complet.

Dupa ce au obtinut o victorie mare in etapa trecuta fara acesti trei jucatori cheie, si acum jucand cu cea mai slaba echipa din campionat, Dragonii par a fi greu de invins in acest meci.

Tigrii nu au avut nici un jucator selectionat in meciul State of Origin, si sunt cam in degringolada.

Dragonii au castigat ultimele trei meciuri directe, toate jucate in ultimii trei ani.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Chiefs vs Queensland Reds
Pronostic:
Total eseuri inscrise in meci - sub 7.5
Cota
1.83
St George Illawarra Dragons vs Wests Tigers
Pronostic:
Victorie St George Illawarra Dragons (inclusiv in prelungiri)
Cota
1.35
Cota finala: 2.47
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro