Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Islanda

BETFAIR SPORTSBOOK

ANGLIA - ISLANDA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Wembley Stadium” din Londra, Anglia primeste vizita Islandei, intr-un meci amical.

Anglia isi disputa in aceasta seara ultimul test inainte de marele turneu final din Germania, acolo unde este cotata ca favorita. Selectionata ”The Three Lions” vine dupa un succes la scor de ”forfeit” contra Bosniei, meci in care au dominat la absolut toate capitolele si in care nu au permis adversarilor nici macar un sut pe poarta. Cu doua zile inaintea acestui ultim amical, Gareth Southgate a definitivat lotul pentru Campionatul European, lasand acasa nume importante, precum Harry Maguire (jucator care se confrunta si cu o accidentare), Jack Grealish (campion cu Manchester City), James Maddison (Tottenham) sau Curtis Jones (Liverpool).

cota2.ro

Islanda a ratat calificarea la turneul final dupa ce a cedat in semifinalele barajului contra Ucrainei, scor 1-2, asta dupa ce au ajuns acolo gratie rezultatelor din Nations League. Selectionerul Age Hareide a fost pastrat pe banca tehnica, iar in acest moment incearca sa reconstruiasca o noua selectionata competitiva, precum cea prezenta la EURO 2016, atunci cand au ajuns pana in faza sferturilor de finala, acolo unde au cedat cu 2-5 in fata Frantei, gazda competitiei. Islanda si-a programat doua amicale foarte tari in aceasta perioada, urmand ca dupa partida cu Anglia sa se deplaseze la Rotterdam, acolo unde vor intalni ”portocala mecanica”.

Islanda s-a impus o singura data in fata Angliei, mai precis in optimile EURO 2016, atunci cand ”vikingii” se impuneau cu scorul de 2-1, gratie reusitelor semnate de Ragnar Sigurdsson si Kolbeinn Sigthorsson. Cele doua nationale s-au intalnit ultima data in 2020, in grupele UEFA Nations League, iar englezii s-au impus de fiecare data la zero. Partida de pe ”Wembley” a fost una dominata copios de gazde, care, pe langa cele 4 goluri marcate, si-au creat 25 de ocazii de gol, au cadrat 10 suturi, au avut 724 de pase reusite. 8 lovituri de la coltul terenului si aproximativ 90 de atacuri periculoase. La partida din aceasta seara o sa apara si Jude Bellingham, mijlocas care a ratat jocul cu Bosnia, avand cateva zile libere dupa FINALA UEFA Champions League. 

Gareth Southgate ar trebui sa inceapa acest joc cu un prim 11 de baza, in care se regasesc jucatori precum Kane, Palmer, Alexander-Arnold, Saka, Rice, Foden sau Walker. Anglia a aratat foarte bine pe teren propriu in ultimii 2 ani, singura infrangere fiind in urma cu trei luni, in amicalul disputat contra Braziliei, scor 0-1. Anglia nu a pierdut niciun meci din preliminariile EURO 2020, bifand 6 victorii, doua remize si avand un golaveraj excelent: 22 de goluri marcate - 4 goluri primite. Anglia are o super nationala, cotata de site-urile de specialitate la aproximativ 1.5 miliarde de euro, in timp ce selectionata Islandei are o cota de piata de doar 80 de milioane de euro

Ma astept ca aceasta diferenta de valoare sa se vada din plin pe teren, in aceasta seara, mai ales ca englezii vor aborda jocul la victorie pentru a imbunatati moralul inainte de debutul la EURO. Islanda o sa apeleze probabil la clasicul 4-4-2, formatie care a dat roade doar cu formatii mai slab cotate, precum Israel, Honduras, Guatemala sau Liechtenstein. Consider ca acestia vor fi surprinsi de englezi in dese randuri, mai ales ca Southgate apeleaza la un 4-2-3-1 foarte ofensiv, cu Alexander-Arnold care urca mereu in linia mijlocasilor ofensivi, lucru pe care l-am putut observa si in ultimul joc amical, in special pe fazele de atac pozitional.

In concluzie, consider ca Anglia o sa se impuna destul de clar in partida din aceasta seara, mai ales ca au toate atu-urile de partea lor. Deasemenea, publicul o sa puna destul de multa presiune pe oaspeti, care cu greu vor reusi sa lege pase in jumatatea adversa. Am ales sa merg din nou pe un pariu special propus de cei de la Betfair Sportsbook, la o cota foarte atractiva si cu sanse mari de reusita.

Pontul meu pentru meciul Anglia - Islanda este ”Anglia inscrie in ambele reprize si Anglia minim 2 cornere in fiecare repriza”, la o cota de 2.10, disponibila pe Betfair Sportsbook, in secitunea ”Cote Speciale - mai mici de 10.0”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Anglia vs Islanda
Pronostic:
Anglia inscrie in ambele reprize si Anglia minim 2 cornere in fiecare repriza
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro