Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Jasmine Paolini

BETANO

Am ajuns și la ziua primei finale de la Roland Garros, cea feminină, iar oponente pe Court Philippe Chatrier sunt Iga Swiatek ( 1 WTA) și Jasmine Paolini ( 15 WTA). Aveți mai jos avancronica meciului și pronosticul TipsterTenis.

Iga Swiatek nu se dezminte și se află în fata celui de-al 23 titlu al carierei și al 5-lea de mare șlem, deși are doar 22 ani. Poloneza domină autoritar tenisul feminin în ultimii doi ani, perioada în care a câștigat de 2 ori Roland Garros, US Open, Turneul Campioanelor și a ajuns in fazele finale aproape la toate turneele la care a participat. Iga este bună pe toate suprafețele, însă iubește zgura, pe această suprafața având un procentaj ireal de aproape 90 % meciuri câștigate în carieră, mai mare chiar decât a lui Rafa Nadal. Anul acesta are titluri la Doha, Indian Wells, Madrid și Roma și venea încă din start cu șanse mari la trofeu. In afara thrilerului cu Osaka in care a salvat și o minge de meci, poloneza nu a avut nicio problemă pana în finală și si-a dominat copios adversarele, trecând de Jeanjean, Bouzkova, Potapova, Vondrousova si Gauff, fără să aibă vreo emoție.

cota2.ro

Jasmine Paolini este o jucătoare de 28 ani din Italia, momentan pe locul 15 WTA. Apărută de mulți ani în circuit, ea este în cea mai bună formă și joacă astăzi cel mai important meci al carierei sale. Paolini este o jucătoare scundă, care preferă zgura, însă anul acesta a reusit cea mai mare performanță a ei, titlul de la Dubai, surprinzător, pe hard. Ea joacă mult pe greșeala adversarei, fiind bună pe schimburile lungi, acolo unde este ajutată de deplasarea sa foarte bună în teren. Desi era în creștere, nimeni nu se aștepta la traseul ei atât de bun aici, însă pas cu pas a ajuns până în ultimul act. Dacă în meciurile cu Saville, Baptiste, Andreescu și Avanesyan si-a respectat statutul de favorită, nimeni nu se aștepta la victoria contra Rybakinei din sferturi, în timp ce meciul cu Mirra Andreeva din semifinale a fost cel mai bun meci al ei din acest an.

Lider mondial și campioană la ultimele două ediții consecutive, Swiatek a demonstrat din nou că rămâne cel mai bun produs al tenisului feminin în ultimii ani. Ea are o șansă imensă să își treacă în palmares un nou titlu de mare șlem și nu știu ce s-ar putea întâmpla mâine pe teren pentru ca acest lucru să nu se împlinească. Pe zgură ea joacă senzațional, a câștigat 131 din cele 148 meciuri din carieră, iar în meciurile contra lui Paolini nu a pierdut mai mult de 3 game-uri. Diferența de valoare este prea în acest moment și văd o victorie ușoară pentru marea favorită.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Jasmine Paolini
Pronostic:
Durata meci: sub 85.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro