Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Croatia

BETFAIR SPORTSBOOK

PORTUGALIA - CROATIA

In aceasta seara, de la ora 19:45, pe ”Estadio Nacional do Jamor” din Lisabona, Portugalia primeste vizita Croatiei, intr-un meci amical. 

Nationala lui Roberto Martinez s-a impus in primul din cele trei amicale programate inainte de inceperea Campionatului European, scor 4-2, contra Finlandei. ”Lusitanii” dau astazi piept cu selectionata Croatiei, iar la acest joc sunt ceva sanse sa-l putem vedea la treaba si pe Cristiano Ronaldo, golgeterul all-time al acestora. In partida de marti disputata pe ”Estadio Jose Alvalade”, Portugalia a dominat-o la toate capitolele pe Finlanda, de la numarul de ocazii de gol, pana la numarul de centrari reusite. Chiar daca partida de astazi se anunta ceva mai complicata, portughezii pornesc cu prima sansa la victorie, iar pe langa faptul ca au un lot mult mai valoros, vor avea parte si de suportul publicului. 

cota2.ro

Croatia, nationala ”surpriza” de la ultimele doua Campionate Mondiale, are un moral excelent inaintea ultimului test inainte de EURO 2024, asta dupa ce a castigat la scor de ”forfeit” partida contra Macedoniei de Nord, disputata la Rijeka, la inceputul acestei saptamani. Selectionata lui Zlatko Dalic a jucat destul de economicos in acel meci, lucru care nu cred ca o sa se repete si diseara, mai ales ca vorbim totusi de un adversar de cu totul alt calibru. In aceasta confruntare sunt asteptati titulari Modric, Gvardiol, Brozovic sau Pasalic, jucatori care nu au evoluat in primul joc amical din cauza faptului ca au incheiat sezonul ceva mai tarziu, avand de disputat anumite finale. 

Portugalia si Croatia s-au intalnit de 7 ori in ultimii 28 de ani, iar ”lusitanii” au reusit sa fie ramana neinvinsi in toate aceste meciuri, inregistrand o remiza si 6 victorii, dintre care una in urma reprizelor de prelungiri, in optimile de finala ale EURO 2016. Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in Grupa 3 din Nations League, iar Ronaldo & Co. au reusit sa se impuna de fiecare data. Acestia au castigat partida tur de pe ”Estadio do Dragao” cu scorul de 4-1, urmand ca la retur, pe ”Poljud Stadion”, sa castige cu scorul de 3-2, gratie unui gol semnat de Ruben Dias, in minutul 90 al jocului, unul in care Croatia a evoluat aproape o repriza in inferioritate numerica dupa eliminarea mijlocasului Marko Rog, din minutul 51.

Conform site-urilor de specialitate, Portugalia are un lot cotat la putin peste un miliard de euro, cel mai valoros jucator al acestora fiind Rafael Leao, ”winger-ul” celor de la AC Milan, cu o cota de piata de aproximativ 90 de milioane de euro. De partea cealalta, Croatia are un lot de trei ori mai slab decat al adversarilor din aceasta seara, cotat in acest moment la aproximativ 330 de milioane de euro. Cel mai valoros jucator din aceasta formatie este Josko Gvardiol, actualul fundas al celor de la Manchester City, cu o cota de piata de aproximativ 75 de milioane de euro.

Portugalia a castigat Campioantul European in 2016, ”isprava” pe care si-o doresc si in acest an, mai ales ca acesta o sa fie, cel mai probabil, ultimul pentru Cristiano Ronaldo. Ultimul EURO o sa fie si pentru ”simbolul” Croatiei, Luka Modric, jucator ajuns in acest moment la 38 de ani. Meciul se anunta unul cu multe goluri, avand in vedere eficienta ofensivelor celor doua selectionate. Eu personal anticipez un joc deschis, cu multe faze de poarta si in care portarii sa iasa foarte mult in evidenta, in special cel al oaspetilor, care in ultimele doua intalniri contra Portugaliei a inregistrat numai putin de 12 parade.

La acest meci am ales sa mizez pe un pariu special, tinand cont ca echipa gazda are foarte multi jucatori tehnici, cu suturi foarte bune de la distanta si cu executii excelente din lovituri libere, iar aici ma refer la Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Joao Felix, Bernardo Silva sau chiar Joao Cancelo. In partida cu Finlanda, jucatorii lui Martinez au trimis 24 de suturi catre poarta ”nordicilor”, 10 dintre ele din afara suprafetei de pedeapsa. Deasemenea, acestia au reusit sa cadreze doua suturi din afara careului, lucru pe care ma astept sa-l realizeze si in aceasta intalnire. 

Pariul meu pentru meciul Portugalia - Croatia este ”Portugalia - sa aiba minimum 2 suturi pe poarta din afara careului”, la o cota de 2.10, disponibila pe Betfair Sportsbook, in sectiunea ”#OddsOnThat - InPlay”. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Portugalia vs Croatia
Pronostic:
Portugalia - sa aiba minimum 2 suturi pe poarta din afara careului
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro