Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Carlos Alcaraz

BETANO

Astăzi se încheie Roland Garros, iar pe Philippe Chatrier vom avea finala masculina între Alexander Zverev și Carlos Alcaraz. Vă prezint avancronica TipsterTenis însoțită de un pronostic care să vă aducă profit.

Așa cum am anticipat Alexander Zverev face un turneu foarte bun și este la un singur pas de primul sau trofeu de mare șlem din carieră. El venea aici cu moralul la cote maxime după titlul de la Roma și pare din ce în ce mai aproape de forma sa maxima de dinainte de accidentare. Sascha este de mulți ani unul dintre cei mai buni jucători din circuit, finalist de US Open și câștigător la Turneul Campionilor, iar zgura este suprafața sa favorită. Aici a demonstrat multă tărie de caracter și a revenit atât în meciul cu Griekspoor cât și în cel cu Rune, ajungând la 12 victorii consecutive în circuit. El pare ca a depășit principala sa problemă și anume constanța, reușind să treacă de semifinale la Paris după 3 ani consecutivi în care s-a lovit de această barieră. În drumul spre finală i-a invins pe Nadal, Goffin, Griekspoor, Rune, de Minaur si Ruud.

cota2.ro

Carlos Alcaraz a fost favoritul principal încă de la începutul turneului și este acum în fața celui de-al 3-lea titlu de mare șlem al carierei la doar 21 de ani. El este un adevărat fenomen, care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte, fiind jucătorul reprezentativ pentru noua generație. Carlos este bun pe toate suprafețele, si deși a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi, are momentan trofee de mare șlem la US Open si Wimbledon, pe hard si iarba. Deși este încă un copil, ibericul a câștigat deja 13 titluri ATP și peste 29 milioane de $ din tenis, însă asa cum el a declarat, este doar începutul. După titlul de anul trecut de la Wimbledon a arătat totuși o scădere de formă, iar combinată cu accidentările repetate, i-au scăzut puțin încrederea în forțele proprii. Anul acesta a jucat puțin, dar are totuși titlu la Indian Wells, sferturi la Australian Open, Miami și Madrid. Aici a trecut ușor de Wolf, De Jong, Korda, Auger Alliasime si Tsitsipas, iar în semifinale a câștigat duelul noii generații contra noului lider mondial, Jannik Sinner.

Alcaraz a demonstrat în meciul din semifinale că este cel mai bun jucător pe zgură din tenisul masculin și îl vad mare favorit la cucerirea trofeului. Odată cu victoria contra lui Sinner, cred că blocajul mental pe care îl avea în ultima perioadă a fost înlăturat, iar încrederea în forțele proprii este din nou la nivel maxim. Zverev este un sportiv bun, însă a avut un imens noroc la acest turneu, revenind de la 1-4 în decisiv cu Griekspoor, de la 1-2 cu Rune, iar în semifinale după ce a pierdut clar primul set cu Ruud a beneficiat de problemele stomacale cu care adversarul său s-a confruntat. Carlos va domina schimburile lungi și în opinia mea își va lua revanșa după înfrângerea de la Australian Open și va cuceri trofeul în maxim 4 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Victorie Alcaraz & sub 42.5 game-uri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro