Ponturi Pariuri Fotbal Gnistan vs HJK Helsinki

FAVBET

Cu două zile până la startul Campionatului European, echipele naționale au încheiat partidele de verificare, iar noi ne consolăm cu meciuri din ligi mai puțin ofertante în plin sezon.

De exemplu, pentru ziua de miercuri suntem prezenți, trup și suflet, în Veikkausliiga, mai precis prima ligă finlandeză de fotbal.

cota2.ro

HJK Helsinki, multiplă campioană a Finlandei, nu traversează chiar cea mai bună perioadă. Echipa care o elimina pe campioana României, Farul Constanța, e acum pe un modest loc 3, cu 19 puncte, la șase lungimi distanță de liderul KuPS.

Gnistan, nume care nu spune mare lucru în istoria recentă a fotbalului finlandez, e pe locul 8, cu 12 puncte, și are ca obiectiv menținerea în prima ligă, nimic mai mult în acest sezon.

  • Cum campionatul din Finlanda are doar 10 echipe, HJK și Gnistan s-au întâlnit deja o dată în acest sezon. Trupa din Helsinki s-a impus cu 1-0;
  • Tot în 2024, cele două echipe au avut meci și în Cupa Ligii, pe teren neutru, cu HJK din nou învingătoare, 2-1, gol izbăvitor marcat în ultimul minut.

Înaintea confruntării de azi, Gnistan s-a împiedicat în deplasarea de la Ekenas, 0-1, în timp ce HJK a demolat-o pe SJK pe teren propriu, 4-1.

HJK are probleme importante în meciurile din deplasare, cu un singur succes în ultimele 5 etape jucate pe teren străin.

  • Ultimele trei dueluri au produs și goluri puține, nu doar rezultate neașteptate;
  • Doar 2 din ultimele 5 meciuri jucate de HJK în deplasare au produs minimum 3 reușite. De fapt, au produs 4, respectiv 6 goluri.

Ultima dată când HJK Helsinki a mers pe terenul lui Gnistan s-a întâmplat în 2018, într-un meci din Cupa Finlandei, iar HJK a câștigat cu un scor uriaș: 8-0.

  • 19 goluri a marcat HJK în primele 12 meciuri din acest sezon, perioadă în care a primit 13 goluri;
  • 14 goluri a înscris Gnistan în 11 meciuri, perioadă în care a încasat 17 goluri.

Am jucat acest bilet la FAVBET!

Primești 100% BONUS la prima depunere din partea casei + 250 de LEI PARIU FĂRĂ RISC!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Gnistan vs HJK Helsinki
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro