Ponturi Pariuri Fotbal CA Independiente vs CA Banfield

BETANO

CA INDEPENDIENTE - CA BANFIELD

In aceasta noapte, de la ora 03:15, pe ”Estadio Libertadores de America” (42.069 locuri) din Buenos Aires (Argentina), CA Independiente primeste vizita celor de la CA Banfield, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 5, din Liga Profesional. Partida va fi condusa de Maximiliano Nicolas Ramirez, un central in varsta de 37 de ani, cu 34 de jocuri conduse in aceasta competitie. 

CA INDEPENDIENTE: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Hugo Daniel Tocalli (76 ani) a obtinut doar trei puncte din primele patru meciuri disputate in aceasta noua editie de Liga Profesional.

cota2.ro

CA Independiente vine dupa unul dintre cele mai slabe sezoane la nivel de prima liga, asta dupa ce pana in anul 2021 se ”luptau” an de an pentru primele pozitii si isi castigau pe merit participarea la Copa Libertadores sau Copa Sudamericana.

Fara victorie si cu doar doua goluri marcate in actuala editie de campionat, ”Rogos” a aratat destul de bine pe plan defensiv, cedand doar o singura data in ultimele trei etape. 

CA Independiente a facut o figura frumoasa in Grupa A din Copa de la Liga Profesional, incheind pe locul 5, la doar doua puncte distanta de locurile de Play-Off.

Tehnicianul argentinian al gazdelor nu se poate baza la acest joc pe Mauricio Isla, selectionat de Ricardo Gareca in lista preliminara pentru Copa America, dar nici pe Lucas Gonzalez, Ivan Marcone, Julio Buffarini, Matías Giménez si Santiago Toloza, toti fiind accidentati.

CA BANFIELD: Stiri, statistici, analiza si informatii

Dupa doua infrangeri si o remiza, ”El Taladro” a reusit sa castige primul joc din aceasta editie de campionat, contra celor de la Newells Old Boys, scor 2-0, gratie unei ”duble” semnate de Milton Gimenez, in minutele 89, respectiv 90+1.

Tehnicianul Julio Cesar Falcioni (67 ani), fost antrenor al celor de la Independiente in perioadele 01/2021 - 12/2021 si 08/2022 - 10/2022, se afla la a 5-a experienta pe banca celor de la Banfield, dupa cele din 2003-2005, 2009-2010, 2016-2018 si 2019-2020.

In ultimele 6 sezoane, CA Banfield nu a reusit sa urce mai mult de locul 16, ultima performanta notabila datand din sezonul 2016/2017, atunci cand incheiau pe locul 5 se participau in tururile de calificare pentru Copa Libertadores.

In Copa de la Liga Profesional din acest an nu au reusit decat un loc 8 in faza grupelor, acumuland 17 puncte in 14 partide si inregistrand chiar un golaveraj negativ: 14 goluri marcate - 15 goluri primite.

CA Banfield are un moral excelent dupa calificarea in optimile Copa Argentina, iar la acest joc, Falcioni poate alinia un prim 11 similar precum cel din jocul cu Newells Old Boys, neavand accidentari sau absente de ultim moment. 

Istoricul meciurilor directe dintre CA Independiente si CA Banfield

Cele doua formatii s-au intalnit de 36 de ori in ultimii 22 de ani, iar Banfield conduce detasat la numarul de victorii: 17-10. Doar 9 partide s-au incheiat la egalitate, dintre care doua s-au terminat asa cum au inceput, cu scor alb pe tabela de marcaj (ambele in 2023).

Echipe probabile: CA Independiente vs CA Banfield

  • CA Independiente (4-2-3-1): Rey - Perez, Laso, Fedorco, Salle - Mancuello, Martinez - Tarzia, Millan, Lopez - Avalos
  • CA Banfield (4-4-2): Sanguinetti - Insua, Quiroz, Maciel, Aranda - Rodriguez, Gonzalez, Nunez, Alvarez - Gimenez, Sepulveda

Concluzie & Pronostic

Este de asteptat sa vedem un meci destul de echilibrat deoarece vorbim de doua echipe apropiate ca valoare, lucru observat destul de clar si in ultimele 4 confruntari directe. Totusi, in evidenta sare Maximiliano Nicolas Ramirez, arbitrul care va conduce aceasta intalnire. In cele 12 meciuri arbitrate in anul 2024 (Copa de la Liga Profesional & Liga Profesional), acesta a acordat 95 de cartonase galbene si a dictat aproximativ 313 faulturi. Mai mult decat atat, in aceste meciuri a aratat de 13 ori cartonasul rosu. In ultimele 5 meciuri directe dintre CA Independiente si CA Banfield s-au dictat aproximativ 131 de faulturi si s-au acordat 26 de cartonase galbene, respectiv 5 cartonase rosii. 

Pontul meu pentru meciul CA Independiente - CA Banfield este ”Peste 0.5 cartonase rosii”, la o cota de 2.70, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CA Independiente vs CA Banfield
Pronostic:
Peste 0.5 cartonase rosii
Cota
2.70
Cota finala: 2.70
Profit: 17.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro