Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.05

Casa Pariurilor

Cronulla Sharks intalneste pe Dolphins in cadrul etapei a 15-a din Rugby League.

Dupa doua infrangeri consecutive, Rechinii, aflati pe locul 2 in clasament, au invins in deplasare la Brisbane pe Broncos, echipa aflata in top 8.

cota2.ro

Delfinii sunt pe locul 4 si vin dupa doua infrangeri consecutive, una acasa si una in deplasare.

La Sharks revine talismanul echipei, Nicho Hynes, care a jucat in echipa statului New South Wales in primul meci al seriei State of Origin.

Acum ca vin si dupa victoria mare de la Brisbane, Rechinii vor aborda acest meci cu un mare impuls moral.

Daca ne uitam la meciurile anterioare de pe flashscore, vedem ca anul trecut Delfinii i-ar fi batut pe Rechini in deplasare cu 36-16. Ceea ce nu se vede insa este faptul ca meciul a avut loc la Brisbane, adica la Delfini acasa, si a contat ca fiind meci pe teren propriu pentru Cronulla Sharks. Motivul este ca etapa respectiva s-a jucat in intregime la Brisbane, dar fiecare echipa a pastrat statutul de gazda conform programarii campionatului.

In Australia se practica in fiecare sport (fotbal, baschet, rugby union, fotbal australian) ca una din etape sa se desfasoare in intregime intr-un anumit oras sau stat, etapa fiind transformata intr-un festival.

Cronulla are ocazia sa treaca pe primul loc cu o victorie in acest meci. Cu Nicho Hynes dornic sa confirme motivele pentru care a fost selectionat in echipa statului NSW, si sa fie selectionat in continuare pentru meciurile doi si trei din serie, Rechinii vor dori sa restabileasca ordinea ierarhica in lumea submarina: dupa ce au fost mancati de Delfini anul trecut la Brisbane, este momentul ca Rechinii sa arate cine este in varful piramidei.

Alex de Minaur il are ca adversar pe Zizou Bergs in optimile de finala ale turneului de tenis de la Hertogenbosch.

De Minaur a jucat bine pe zgura in acest an, si acum ca a venit sezonul de iarba, ar trebui sa aiba incredere in sansele sale. In urma evolutiilor bune de pana acum, De Minaur a urcat pe locul 9 in ierarhia ATP.

Bergs a intrat pentru prima data in top 100, dupa ce a ajuns pana in turul trei la Roland Garros, venind din calificari.

Aici la Hertogenbosch, Bergs a intrat ca Lucky Loser dupa un meci slab facut in fata lui Tristan Schoolkate in runda finala de calificari. In primul tur l-a invins pe Tim van Rijthoven, care a revenit dupa o accidentare mai lunga.

De Minaur are un moral ridicat acum dupa performantele din sezonul de zgura.

Pe iarba, jucatorul Australian are un bilant foarte bun, 44-22. In doua din cele trei participari la acest turneu, De Minaur a ajuns in sferturile de finala.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Cronulla Sharks vs Dolphins
Pronostic:
Victorie Cronulla Sharks (inclusiv prelungiri)
Cota
1.34
Alex de Minaur vs Zizou Bergs
Pronostic:
Alex de Minaur 2-0
Cota
1.53
Cota finala: 2.05
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro