Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.33

UNIBET

Auckland Blues intalneste pe Brumbies la Auckland in prima semifinala din cadrul competitiei Super Rugby.

Echipa neo zeelandeza a terminat sezonul regulat pe locul 2, la un punct de primul loc, iar australienii de la Brumbies au incheiat pe locul 3, la trei puncte in urma echipei Blues.

cota2.ro

Ambele echipe au avut acelasi numar de victorii si infrangeri, diferenta facandu-se prin punctele bonus obtinute, fie prin infrangerea la maxim 7 puncte diferenta, fie prin inscrierea cu 3 mai multe eseuri intr-un meci decat adversarul.

Blues au impresionat tot sezonul, si au aratat disciplina si maturitate in joc. Tin sa mentionez ca disciplina este critica in rugby, pentru ca numai un cartonas galben primit inseamna eliminare pentru 10 minute, ceea ce inseamna dezastru pentru echipa sanctionata. De cele mai multe ori, in acel rastimp adversarul inscrie un eseu.

Caii Salbatici (Brumbies) australieni au avut un sezon foarte bun, terminand primii in conferinta australiana la 12 puncte fata de urmatoarea echipa australiana in competitie. Cu toate acestea, in sfertul de finala de saptamana trecuta au aratat slabiciuni la gramada in fata unei echipe mai slabe din top 8, Highlanders, dar neo zeelandezii nu au reusit sa profite.

Un lucru se dovedeste a fi constant in aceasta competitie: cine joaca acasa chiar are avantaj mare in play-off-uri. Blues a terminat sezonul regulat mai sus in clasament decat Brumbies, deci joaca meciul eliminatoriu pe teren propriu.

Din cele vazute in acest an si chiar si in anii anteriori, plus forma recenta, cred ca Blues va fi o nuca mult prea tare pentru Brumbies in acest meci la Auckland. 

Brisbane Lions joaca cu St Kilda Saints in cadrul etapei a 14-a din Liga de Fotbal Australian.

Brisbane a inceput sa urce in clasament, si dupa un inceput dezastruos de sezon, acum a revenit cu sanse in lupta pentru ocuparea unui loc de play-off.

In etapa trecuta Leii au invins in deplasare la Melbourne, intr-un meci greu, pe Western Bulldogs, o contra-candidata la un loc in top 8, cu 114-71.

Actualmente aflata pe locul 13 la numai 6 puncte de top 8 (o victorie aduce 4 puncte), Brisbane are cateva meciuri cu adversari accesibili, destule din ele pe teren propriu, deci trebuie sa continue sa castige astfel de meciuri.

Saints au castigat ei ultimele doua meciuri, aflandu-se la 2 puncte sub Brisbane in clasament, dar joaca slab. Echipa si jocul au tot fost criticate in mass media, si chiar daca au obtinut doua victorii la rand, una a fost contra unei echipe din subsol, si ultima a fost obtinuta in urma unui joc sub orice critica.

Brisbane are un stil de joc bazat pe atac, ceea ce ii va forta pe Sfinti sa iasa la joc. Acest meci ar trebui castigat la diferenta mare de catre Lei. Cota pe victoria Leilor a scazut dramatic de la 1.44 la 1.18. 

Canberra Raiders au ca adversar pe North Queensland Cowboys in cadrul etapei cu numarul 15 din Rugby League.

Raiders au avut o saptamana pauza, deci au avut timp sa pregateasca acest meci si acum trebuie sa arda de nerabdare sa iasa pe teren si sa joace. Echipa din capitala a castigat ultimul meci in deplasare la Dolphins (26-25), un meci foarte greu, Delfinii fiind pe locul 4 (Raiders sunt pe locul 5).

Canberra Raiders vor trage tare in acest meci ca sa ramana aproape de top 4, pozitii care aduc mai multe avantaje in play-off.

In etapa trecuta, Cowboy-ii au pierdut pe teren propriu cu 42-12 in fata lui New Zealand Warriors, echipa aflata pe locul 10.

Data fiind forma de moment a celor doua echipe, este greu de crezut ca echipa din nordul statului Queensland va reusi sa puna piedica Raiders-ilor in Canberra.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Auckland Blues vs Brumbies
Pronostic:
Victorie Blues (incl. prelungiri)
Cota
1.18
Brisbane Lions vs St Kilda Saints
Pronostic:
Victorie Brisbane Lions (fara egal)
Cota
1.14
Canberra Raiders vs North Queensland Cowboys
Pronostic:
Victorie Canberra Raiders (incl. prelungiri)
Cota
1.73
Cota finala: 2.33
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro