Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

Fortuna

Adelaide Crows intalneste pe Sydney Swans in cadrul etapei cu numarul 14 din Liga de Fotbal Australian.

Sydney Swans este in varful ierarhiei la distanta de 8 puncte (la victorie se acorda 4 puncte) si un meci mai putin disputat. Lebedele au o singura infrangere, un accident, o surpriza de proportii in fata unei echipe din subsol. Liderul incontestabil al campionatului are cel mai bun atac si cel mai bun joc. Sydney Swans sunt atat de autoritari incat toata lumea este convinsa deja ca Finala Campionatului va fi intre Sydney Swans si, asa cum spuneam cand eram mici si jucam fotbal pe maidan, “noi contra restul lumii”, cam asta este situatia acum, Sydney Swans sunt vazuti ca fiind candidati siguri la ajungerea in finala.

cota2.ro

Adelaide Crows joaca atat de slab, incat au fost aspru criticati in mass media din Adelaide. In etapa trecuta au pierdut acasa cu o echipa, Richmond Tigers, care parea ca isi sapa o groapa adanca in pivnita clasamentului, avand o singura victorie.

Lebedele pur si simplu zboara la inaltime, castiga meciuri acasa si in deplasare la diferente mari. 

Parramatta Eels joaca cu Sydney Roosters intr-un derby din Sydney al etapei a 15-a din Rugby League.

Parramatta Eels sunt pe locul 15 din 17 echipe, si dupa o victorie in urma cu doua saptamani, in etapa trecuta au revenit la obiceiurile lor de a pierde meciuri care dupa calculele hartiei trebuiau sa fie castigate. In ultima etapa au pierdut in fata unei echipe, Canterbury Bulldogs (22-18), care era macinata de accidentari.

Sydney Roosters sunt pe locul 6 si au cel mai bun atac din liga, cu o medie de 29.69 puncte inscrise per meci.

Eels au a treia cea mai slaba aparare, cu o medie de 28.92 puncte incasate per meci.

Aceasta partida arata un dezechilibru din toate punctele de vedere.

Roosters au avut pauza etapa trecuta si si-au incarcat bateriile pentru urmatoarele meciuri. Avand cea mai buna diferenta de puncte din liga, Cocosii au un avantaj important asupra contra-candidatelor la locurile de play-off, dar trebuie sa castige urmatoarele meciuri ca sa prinda un loc in top 4. Locurile 1-4 au avantaje mai mari decat locurile 5-8 in play-off.

De mare importanta si impact la echipa este faptul ca le revin sase jucatori care au fost selectionati pentru meciul State of Origin.

Daca Roosters au avut pauza in etapa trecuta, Eels au avut numai cinci zile de recuperare de la ultimul meci (in rugby 5 zile este cam minimul necesar pentru recuperare intre doua meciuri).

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Adelaide Crows vs Sydney Swans
Pronostic:
Victorie fara egal Sydney Swans
Cota
1.35
Parramatta Eels vs Sydney Roosters
Pronostic:
Victorie (incl. prelungiri) Sydney Roosters
Cota
1.47
Cota finala: 1.98
Profit: 9.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro