Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Croatia

BETANO

SPANIA - CROATIA

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Olympiastadion” (74.667 locuri) din Berlin (Germania), Spania si Croatia se intalnesc intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1 a Grupei B, de la EURO 2024. Partida va fi condusa de Michael Oliver, un central englez in varsta de 39 de ani.

SPANIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”La Furia Roja” s-a calificat la acest turneu final dupa ce a incheiat pe prima pozitie in Grupa A din preliminarii, din care au facut parte echipe precum Scotia, Norvegia, Georgia si Cipru.

cota2.ro

Trupa lui Luis de la Fuente a intalnit Andorra si Irlanda de Nord inainte de a face deplasarea in Germania, selectionate pe care le-a invins cu scorul de 5-1, respectiv 5-1.

Spania este una dintre cele doua nationale care detin recordul de trofee castigate la EURO (3). ”Ibericii” s-au impus la acest turneu in 1964, 2008 si 2012.

O statistica foarte interesanta ne spune ca ultimele 50 de goluri ale Spaniei de la EURO s-au marcat din interiorul suprafetei de pedeapsa. Mai precis, ultima reusita la un Campionat European din afara careului ii apartine lui Raul, de la un Spania - Slovenia (2-1), din anul 2000.

”La Roja” va aborda meciul cu o linie ofensiva formata, cel mai probabil, din Nico Williams, Alvaro Morata si Lamine Yamal, sustinuti la mijloc de o ”tripleta” foarte creativa, formata din Pedri, Rodri si Fabian Ruiz.

CROATIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Vatrenii” au prins biletele pentru EURO 2024 dupa ce au obtinut locul secund in grupa de calificare, din care mai faceau parte echipe precum Turcia, Tara Galilor, Armenia si Letonia.

Trupa lui Zlatko Dalic a avut un parcurs excelent in meciurile de pregatire din acest an, reusind sa invinga Portugalia (2-1), Macedonia de Nord (3-0) Tunisia (dupa penalty-uri) si Egipt (4-2).

Croatia a avut rezultate notabile la ultimele doua campionate mondiale, ocupand locul secund in 2018, respectiv pozitia a treia in 2022. La EURO insa nu a obtinut prea multe rezultate notabile, singurele performante fiind sferturile de finala in 1996 si 2008.

Croatia va alinia, cel mai probabil, primul 11 din amicalul castigat contra Portugaliei, cu mentiunea ca in defensiva poate aparea experimentatul Domagoj Vida, in locul lui Marin Pongracic.

Formatia balcanica a pierdut, la patru din ultimele sase turnee finale (EURO & World Cup), contra echipelor care aveau sa castige trofeul: Spania (2012), Portugalia (2016), Franta (2018) si Argentina (2022). 

Istoricul meciurilor directe dintre Spania si Croatia

Cele doua nationale s-au intalnit de foarte multe ori de-a lungul timpului, inclusiv la ultimele trei editii de EURO. Acestea au disputat ultimul meci direct in urma cu un an, mai precis pe 18 Iunie 2023, atunci cand s-au ”duelat” in FINALA UEFA Nations League disputata la Rotterdam, castigata de selectionata iberica in urma loviturilor de departajare. 

Echipe probabile: Spania vs Croatia

Spania (4-3-3): Simon - Carvajal, Le Normand, Laporte, Grimaldo - Ruiz, Rodri, Pedri - Yamal, Morata, Williams

Croatia (4-3-3): Livakovic - Stanisic, Vida, Sutalo, Gvardiol - Modric, Brozovic, Kovacic - Majer, Budimir, Kramaric

Concluzie & Pronostic

Anticipez un meci destul de disputat deoarece vorbim de doua selectionate cu multe performante importante la turneele finale. O sa vedem, probabil, un meci controlat de spanioli din punct de vedere al posesiei, insa cu o echipa a Croatiei foarte periculoasa pe contraatac si la majoritatea fazelor fixe, deoarece Spania nu prea are jucatori defensivi care sa exceleze la duelurile aeriene, cu mici exceptii. 

Mateo Kovacic este un numar 8 clasic care face atat faza defensiva, cat si cea ofensiva, iar in acest meci ma astept sa apara destul de des in jumatatea adversa, mai ales daca echipa sa va fi condusa. Mijlocasul lui Manchester City are foarte multe calitati tehnice, exceleaza la anumite capitole precum pase si lansari in profunzime, iar in multe momente cauta sa si finalizeze. 

Pontul meu pentru meciul Spania - Croatia este ”Mateo Kovacic 1+ suturi in meci”, la o cota de 2.25, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Spania vs Croatia
Pronostic:
Mateo Kovacic 1+ suturi in meci
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 12.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro