Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.37

Superbet

,,Bani pe Jos’’ - Pariul 1

EURO 2024 a debutat ieri seara pe Allianz Arena din Munchen, cu un meci aproape perfect facut de catre nemti. Astazi debutam si noi, sper cu o serie lunga si la final de turneu sa retragem un ,,trofeu,, pe masura.

cota2.ro

Spania - Croatia se joaca azi, de la 19:00, pe stadionul Olympiastadion din Berlin, fiind primul meci din Grupa B.

In calificarile pentru EURO, Spania a facut parte din grupa A, castigandu-si grupa cu 21 de puncte ( 7 victorii si o infrangere ). Din grupa au mai facut parte: Scotia, Norvegia, Georgia si Cipru. Dupa meciurile din grupa de calificare Spania a mai jucat patru meciuri amicale , a pierdut 1-0 cu Columbia, a remizat 3-3 cu Brazilia, a invins Andorra cu 5-0, iar in ultimul meci de verificare a invins Irlanda de Nord cu 5-1. Spania este a patra favorita la castigarea EURO , dupa Anglia, Franta si Germania.

Croatia a facut parte din grupa B in calificarile pentru EURO. A terminat grupa pe locul doi cu un punct mai putin decat liderul Turcia, avand un golaveraj de 13-4. Dupa meciurile de calificare Croatia a mai jucat 4 meciuri amicale, reusind sa le castige pe toate , cea mai importanta victorie fiind chiar ultima, cea cu Portugalia , scor 2-1.

Ultimul meci dintre cele doua a fost in Finala Nations League 2023, un meci destul de urat atunci , incheiat cu victoria Spaniei la penalty-uri , dar atunci miza meciului a jucat un rol important. De data asta ma astept la un meci mai disputat , mai deschis si cu mai multe faze de poarta.

Pronosticul meu pentru acest meci este: peste 5.5 cornere in meci

Italia - Albania se joaca azi, de la 22:00, in meciul doi din Grupa B, pe stadionul Signal Iduna Park din Dortmund.

Italia a facut parte din grupa C in calificarile pentru EURO si a reusit sa se califice avand mari emotii in ultimul joc din grupa, celebrul joc cu Ucraina . Cele doua echipe s-au mai intalnit de 4 ori , toate meciurile fiind castigate de italieni, doua dintre ele fiind oficiale, doua amicale .

Albania a facut parte din grupa E in calificarile pentru EURO, reusind sa-si castige grupa in fata Cehiei si a Poloniei, avand o singura infrangere ,in deplasare cu Polonia , 2-0. In ultimele meciuri de pregatire Albania a obtinut doua victorii , 3-0 cu Liechtenstein si 3-1 cu Azerbaijan.

Pronosticul meu pentru acest meci este un BetBuilder:

Italia castiga sau face egal & peste 5.5 cornere in meci

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Spania vs Croatia
Pronostic:
peste 5.5 cornere in meci
Cota
1.14
Italia vs Albania
Pronostic:
Italia castiga sau face egal & peste 5.5 cornere in meci
Cota
1.20
Cota finala: 1.37
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro