Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.05

Casa Pariurilor

Greater Western Sydney Giants joaca cu Port Adelaide Power in ultimul meci al etapei cu numarul 14 din Liga de Fotbal Australian.

GWS Giants sunt pe locul 9 la egalitate de puncte cu locul 8, intr-un grup de 9 echipe despartite de numai 6 puncte (la victorie se acorda 4 puncte), care lupta pentru locurile 4-8.

cota2.ro

Gigantii au patru infrangeri in ultimele cinci meciuri, dar patru din aceste meciuri au fost in deplasare si doua dintre ele au fost impotriva echipelor de pe primele doua locuri.

In etapa trecuta capitanul echipei si unul din cei mai buni jucatori din liga, Toby Greene, a facut un meci slab, cifrele sale fiind cu mult sub asteptari.

Este timpul ca Gigantii sa faca un meci bun astazi. Toby Greene a spus ca va juca la nivelul ridicat la care ne-a obisnuit, ca sa ajute echipa sa urce in top 8 si sa continue sa atace locurile din top 4 pentru a putea lupta cu sanse mai mari la titlu.

Port Adelaide nu prea are fundasii cu care sa-i poata face fata lui Toby Greene, deci gazdele au o buna ocazie sa obtina un rezultat bun in acest meci.

La gazde revin dupa accidentari doi jucatori foarte importanti: vice-capitanul Josh Kelly si experimentatul fundas Jack Buckley, ceea ce constituie un mare impuls moral pentru GWS.

Port Adelaide are cel mai slab procentaj de precizie din liga: 44%. Oaspetii de azi nu reusesc sa concretizeze in numar mare ocaziile din fata buturilor, sutand mult printre cele laterale, care confera doar un punct.

GWS este pe locul sase in liga la pasele reusite ca sa parcurga lungimea terenului (vreo 180 de metri) si sa incheie cu gol din semicercul de 50 de metri.

Port Adelaide permite al doilea cel mai mare numar de suturi in urma unor astfel de actiuni.

Echipa oaspete este pe locul patru, dar a ajuns acolo intr-un mod cam neconvingator. A invins pe teren propriu o echipa din partea de jos a clasamentului, Hawthorn, inscriind doua goluri (12 puncte) in ultimul minut de joc, castigand cu 80-79.

Apoi a invins pe North Melbourne, echipa aflata pe ultimul loc, deci a luat 4 puncte gratis cum ar veni, si aceste doua victorii inseamna 8 puncte, fara de care Port Adelaide ar fi mult in afara locurilor de play-off.

In ultima etapa Port Adelaide a pierdut pe teren propriu cu Carlton la 36 de puncte diferenta. 

Newcastle Knights intalneste pe Penrith Panthers in ultimul meci al etapei cu numarul 15 din Rugby League.

Cavalerii sunt pe locul 13, la doar 2 puncte de ultimul loc de play-off, iar Panterele sunt pe locul 3, la o victorie de locul 2.

Penrith este tripla campioana, dar in ultima vreme a avut multi jucatori absenti fie datorita unor accidentari, fie datorita selectiei la echipa statului New South Wales pentru meciul State of Origin, si astfel a mai pierdut cate un meci.

In etapa precedenta, Panterele au castigat un meci greu in deplasare la Manly, echipa cu pretentii de play-off, aratand inca o data cat de mult se pot baza pe intreg lotul de jucatori ca sa faca fata unor meciuri cu adversari dificili.

In etapa viitoare si apoi in etapa a 19-a, Penrith va avea pauza si deci cate doua puncte acordate din oficiu (numarul de echipe este 17, deci in fiecare etapa o echipa trebuie sa faca pauza, si astfel primeste 2 puncte), ceea ce va plasa echipa foarte bine ca sa termine sezonul regulat in top 4 si sa atace titlul pentru a patra oara consecutiv.

La Pantere revin nu mai putin de cinci jucatori in urma unor accidentari, ceea ce va constitui un mare impuls pentru echipa.

In ultimele sase meciuri directe, din anul 2020 incoace, Penrith nu a pierdut in fata lui Newcastle.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Greater Western Sydney Giants vs Port Adelaide
Pronostic:
Victorie GWS Giants (fara egal)
Cota
1.58
Newcastle Knights vs Penrith Panthers
Pronostic:
Victorie Penrith Panthers (incl. prelungiri)
Cota
1.30
Cota finala: 2.05
Profit: 5.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro