Ponturi Pariuri Tenis Alex De Minaur vs Sebastian Korda

BETFAIR EXCHANGE

Astăzi avem finala turneului pe iarbă de la Hertogenbosch, iar adversari vor fi Alex De Minaur si Sebastian Korda. Aveți mai jos avancronica meciului și pronosticul propus de mine.

Alex De Minaur este un jucător Australian de 25 ani, aflat pe locul 9 ATP. El este un mare talent, care a reușit să intre în top 20 de acum 4 ani, însă a explodat pe măsură așteptărilor abia în ultima perioadă. El a reușit de-a lungul carierei să câștige 9 titluri ATP, toate pe hard, ultimul anul acesta la Acapulco. De Minaur este bun pe toate suprafețele, are finale la Queens pe iarba si la Los Cabos pe hard , dar si câteva victorii interesante pe zgură. Deși nu este foarte solid fizic lovește mingea exploziv si poate concura cu mai puternicii săi oponenți. Anul acesta a jucat bine, are titlu la Acapulco, finală la Rotterdam, sferturi la Monte Carlo, sferturi la Roland Garros și victorii cu Djokovic, Zverev, Tsitsipas, Ruud, Rublev, Medvedev ori Dimitrov.

cota2.ro

Sebastian Korda este un jucător american de 23 ani , aflat pe locul 26 ATP. El ar fi putut fi mult mai sus, multi vazandu-l de nivelul colegilor de generație Alcaraz si Sinner, insa accidentările repetate din ultimii 2 ani i-au stopat mult ascensiunea. La 1.96 m el este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din circuit, pe hard si iarba reușind sa își creeze un avantaj important încă de la prima minge. Korda este genul de jucător care intr-o zi bună poate bate pe absolut oricine, insa mulți îl acuza ca întra deseori neconcentrat, un sportiv gen Bublik ori Mouter. Anul acesta a jucat puțin și are rezultate modeste, aceasta fiind prima sa finală. A trecut pe parcurs de Schoolkate, Nardi, Tommy Paul și Griekspoor, jucând din ce in ce mai bine.

Aștept un meci tare intre doi sportivi de top, jucători extrem de talentați care pot oricând să ajungă in topul circuitului. De Minaur este în cea mai bună perioadă a carierei lui, are încrederea la nivel maxim, iar bookmakerii îl consideră favorit, însă în opinia mea, pe iarbă Korda are prima șansă. Americanul a servit senzațional în meciurile cu Tommy Paul și Griekspoor, oferind pe tot parcursul meciului o singura șansă de break, iar dacă va repeta performanța eu cred că va câștiga. Oricum ar fi, cota pentru victoria lui Korda mi se pare un Valuebet care poate fi exploatat. Voi merge pe american.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Alex De Minaur vs Sebastian Korda
Pronostic:
Victorie Korda
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro