Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.35

Superbet

,,Bani pe Jos’’ - Pariul 1

EURO 2024 a debutat cu stangul pentru noi, dar mergem inainte .

cota2.ro

Polonia - Olanda se joaca azi, de la 16:00, pe stadionul Volksparkstadion din Hamburg, fiind primul meci din Grupa D.

In calificarile pentru EURO Polonia a facut parte din grupa E, unde a terminat doar pe pozitia a 3-a ( 3 victorii, 2 egaluri si 3 infrangeri ). Din grupa au mai facut parte: Albania, Cehia, Moldova si Insulele Feroe. Polonia a avut nevoie de baraj pentru a ajunge la EURO. In baraj a trecut de Estonia 5-1 si in finala a eliminat-o pe Tara Galilor la loviturile de departajare.

In ultimele două amicale dinaintea turneului final, Polonia a invins Ucraina, scor 3-1 si Turcia, scor 2-1. Dupa aceste meciuri Polonia se confrunta cu ceva probleme de lot , Arkadiusz Milik a fost deja exclus din lot după o accidentare, Swiderski a suferit si el o accidentare iar Robert Lewandowski a fost nevoit si el să părăsească terenul din cauza unei accidentări in meciul cu Turcia.

Cele doua echipe s-au intalnit ultima data in grupele Nations League , atunci in Olanda a fost 2-2 , iar in Polonia au reusit olandezii sa castige cu 2-0.

Pronosticul meu pentru acest meci este: Olanda castiga sau face egal - X2

Slovenia - Danemarca se joaca azi, de la 19:00, in primul meci din Grupa C, pe stadionul MHPArena din Stuttgart.

Slovenia si Danemarca au facut parte din grupa H in calificarile pentru EURO terminand la egalitate de puncte cu o linie de clasament aproape identica ( 7 victorii , 1 egal si 2 infrangeri ). Danemarca a avut un golaveraj de 19-10 , iar Slovenia 20-9. In cele doua meciuri directe au fost urmatoarele rezultate: Slovenia - Danemarca 1-1 si Danemarca - Slovenia 2-1.

In ultimele amicale dinaintea turneului final, cele doua formatii au avut urmatoarele rezultate: Slovenia - Armenia 2-1 , Slovenia - Bulgaria 1-1 , Danemarca - Suedia 2-1 si Danemarca - Norvegia 3-1

Pronosticul meu pentru acest meci: Handicap Danemarca 0.5

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Polonia vs Olanda
Pronostic:
X2
Cota
1.14
Slovenia vs Danemarca
Pronostic:
Handicap Danemarca 0.5
Cota
1.18
Cota finala: 1.35
Profit: 0.35
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro