Ponturi Pariuri Fotbal Belgia vs Slovacia

BETFAIR EXCHANGE

BELGIA - SLOVACIA

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Deutsche Bank Park” (58.000 locuri) din Frankfurt, Belgia si Slovacia se intalnesc intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1 a Grupei E, de la EURO 2024. Partida va fi condusa de Halil Umut Meler, un central turc in varsta de 37 de ani.

BELGIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Belgia s-a calificat la turneul final dupa ce a castigat Grupa F din preliminarii, cu numai putin de 20 de puncte acumulate, inregistrand 6 victorii si doua rezultate de egalitate in cele 8 confruntari.

cota2.ro

”Dracii rosii” ocupa locul 3 in clasamentul FIFA, sub ultimele doua campioane mondiale, Franta si Argentina. Dupa meciul cu Slovacia, belgienii vor intalni Romania si Ucraina, echipe care se intalnesc in primul meci al zilei de la EURO

Ultimul meci pierdut de Belgia dateaza din 27 noiembrie 2022, mai exact de la duelul cu Maroc de la Campionatul Mondial din Qatar, joc in care nord-africanii s-au impus cu scorul de 2-0.

Cea mai buna performanta a Belgiei la un EURO dateaza din 1980, atunci cand selectionata antrenata de regretatul Guy Jean-Leonard Thys pierdea ultimul act in fata Germaniei, scor 1-2.

Belgia are un locul cotat la aproximativ 585 de milioane de euro, cel mai valoros jucator al trupei lui Domenico Tedesco fiind Jeremy Doku, cu o cota de piata de 65 de milioane de euro.

SLOVACIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Slovacia a ajuns la Euro 2024 dupa ce a incheiat preliminariile pe locul secund in Grupa J, cu 22 de puncte acumulate, la opt urma Portugaliei, insa peste Luxemburg, Islanda, Bosnia si Liechtenstein.

Reprezentativa lui Calzona a inceput anul cu doua rezultate modeste, 0-2 vs Austria si 1-1 cu Norvegia, insa s-a revansat in perioada premergatoare Campionatului European, castigand partidele cu San Marino si Tara Galilor, ambele cu scorul de 4-0.

Slovacia a fost prezenta la ultimele doua editii de Campionat European, iar cea mai mare performanta a fost accederea in optimi la EURO 2016, acolo unde a cedat la scor de ”forfeit” in fata Germaniei. 

Slovacia are un lot de aproape 4 ori mai slab valoric decat cel al adversarilor de astazi, cotat la putin peste 156 de milioane de euro. Cel mai valoros jucator slovac este David Hancko, fundasul lui Feyenoord, cu o cota de piata de 35 de milioane de euro.

La ultimul Campionat European, Slovacia a reusit sa acumuleze 3 puncte in faza grupelor, gratie unui succes cu 2-1 in fata Poloniei. Acestia nu s-au calificat in rundele eliminatorii deoarece au cedat in urmatoarele jocuri cu Suedia (0-1) si Spania (0-5).

Istoricul meciurilor directe dintre Belgia si Slovacia

Cele trei reprezentative s-au intalnit pana in prezent de trei ori, de fiecare data in jocuri cu caracter amical. Intalnirile din 2002 si 2006 s-au incheiat cu scorul de 1-1, urmand ca in 2013, in meciul de pe ”King Baudouin Stadium”, Belgia sa se impuna cu scorul de 2-1, gratie unei reusite decisive semnate de Dries Mertens in minutul 90.

Echipe probabile: Belgia vs Slovacia

Belgia (3-4-3): Casteels - Faes, Witsel, De Cuyper - Castagne, Mangala, Onana, Doku - Trossard, Lukaku, De Bruyne

Slovacia (4-3-3): Dúbravka - Pekarík, Vavro, Škriniar, Hancko - Kucka, Lobotka, Duda - Schranz, Boženík, Haraslín

Concluzie & Pronostic

Belgia este una dintre favorite la castigarea acestui turneu si cu siguranta isi doresc sa inceapa cu dreptul aceasta grupa. ”Dracii rosii” au impresionat in amicale si au demonstrat ca stau bine atat pe faza ofensiva, cat si pe faza defensiva. Slovacia este o echipa incomoda, care poate pune destul de multe probleme, iar cea mai clara dovada este jocul amical cu Tara Galilor, castigat cu un neverosimil 4-0. Romelu Lukaku se afla intr-o forma foarte buna, iar in ultimul joc de pregatire disputat de Belgia in compania reprezentativei Luxemburgului, a marcat de doua ori. 

La ultimul Campionat European, in cele 5 meciuri jucate de Belgia, Romelu Lukaku a reusit sa marcheze de patru ori, doua dintre reusite chiar la primul meci din faza grupelor contra Rusiei, scor 3-0. Atacantul celor de la AS Roma a marcat de 14 ori in cele 8 meciuri din preliminariile acestui turneu final, inregistrand o medie de un gol marcat la 39 de minute de joc. Lukaku este si principalul executant de la 11 metri, iar in fata Slovaciei ma astept sa puncteze, mai ales ca adversarii arata multa nesiguranta pe faza defensiva impotriva echipelor de top.

Pontul meu pentru meciul Belgia - Slovacia este ”Romelu Lukaku marcheaza minim un gol”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Belgia vs Slovacia
Pronostic:
Romelu Lukaku marcheaza minim un gol
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro