Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

GetsBet

Matteo Berrettini il intalneste pe Marcos Giron in optimile de finala ale turneului de la Halle.

Berrettini, fost finalist la Wimbledon, nu prea a jucat pe zgura pentru ca a vrut sa se recupereze in urma accidentarilor si sa se pregateasca pentru sezonul favorit al sau in competitiile de tenis: sezonul pe iarba.

cota2.ro

Jucatorul italian a venit la acest turneu dupa ce a pierdut finala la Stuttgart (1-2 cu Draper). In primul tur aici a castigat in doua seturi cu Alex Michelsen.

Pana sa sufere accidentarile din ultima vreme, Berrettini a dovedit ca este un jucator foarte bun pe iarba, castigand de cate doua ori la Stuttgart si Londra, si pierzand finala la Wimbledon in fata lui Djokovic in patru seturi in 2021.

Marcos Giron a profitat de labilitatea mentala si forma mai putin buna a lui Rublev in primul tur aici. Aceasta a fost a patra victorie pentru Giron asupra unui jucator din top 10, din 22 de meciuri.

Acum, jucatorul american incearca sa ajunga in doar al treilea sfert de finala al unui turneu pe iarba.

Avand in vedere faptul ca Berrettini este clar mai bun pe iarba decat Giron, si forma celor doi jucatori, cred ca Berrettini are mari sanse nu numai sa obtina victoria in acest meci, dar sa si castige acest turneu.

Giovanni Mpetshi Perricard il are ca adversar pe Billy Harris in optimile de finala ale turneului de la Queens.

Mpetshi Perricard a facut deja valuri la nivel ATP datorita servei sale puternice. El a surprins pe toata lumea cu un titlu la Lyon, si acum batandu-l pe Ben Shelton la Londra in doua seturi, meci in care a avut chiar mai multi asi decat jucatorul american: 16-9.

Perricard a servit foarte bine si nu a oferit nici o minge de break.

Jucatorul francez are un bilant de 7-2 pe iarba.

Harris a avut ceva succes pe aceasta suprafata, dar a jucat la nivele inferioare. El nu a avut de-a face cu jucatori ca Perricard, ceea ce va fi un cu totul alt nivel pentru jucatorul britanic.

Saptamana trecuta Harris a ajuns in semifinala la Challengerul de la Nottingham, unde a pierdut in doua seturi cu Broom (locul 235).

Jocul lui Perricard il face sa fie greu de invins pe iarba si ar trebui sa poata sa treaca de Harris, care inca nu are experienta la nivel ATP.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Matteo Berrettini vs Marcos Giron
Pronostic:
Victorie Matteo Berrettini
Cota
1.30
Giovanni Mpetshi Perricard vs Billy Harris
Pronostic:
Victorie Giovanni Mpetshi Perricard
Cota
1.57
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro