Ponturi Pariuri Fotbal Carlton Blues vs Geelong Cats

Fortuna

Carlton Blues intalneste pe Geelong Cats in cadrul etapei a 15-a din Liga de Fotbal Australian.

Carlton Blues este pe locul 2, iar Geelong Cats este pe locul 6. Ambele echipe sunt din Melbourne, deci este un mare derby local.

cota2.ro

Ambele echipe au avut pauza in etapa trecuta, deci ar trebui sa avem un meci alert. Aceste doua echipe s-au intalnit si in etapa a 7-a, cand au facut un scor mare si rezultatul final a stat in cumpana pana catre final: 118-105 pentru Geelong.

Din acel moment insa, Felinele au pierdut cinci din cele sase meciuri jucate, singura victorie venind impotriva lui Richmond, o echipa ce se chinuie in subsolul clasamentului. Faptul ca Geelong se afla totusi pe locul 6 si nu mai jos, se datoreaza inceputului fulminant de campionat pe care l-a avut, cu 7 victorii consecutive.

Carlton in schimb, a castigat patru din ultimele cinci meciuri, toate impotriva unor echipe din top 8, singura infrangere fiind impotriva lui Sydney Swans, echipa care conduce detasat in clasament.

Pentru meciul de azi, antrenorul lui Carlton a facut cateva modificari tactice fata de meciul precedent, modificari pe care nu le-a dezvaluit la conferinta de presa, pentru a-i putea surprinde pe Geelong si sa obtina victoria, deoarece lupta pentru locul 2 este stransa.

De la ultima lor intalnire este evident faptul ca Albastrii sunt in crestere de forma, iar Geelong inca are noroc cu punctele acumulate la inceputul campionatului.

Carlton Blues au aratat ca in ceea ce priveste nivelul jucatorilor si acoperirea terenului sunt depasiti numai de Sydney Swans, liderul clasamentului.

Fiind un meci derby, cred ca va fi strans, dar Carlton a fost in mare forma in ultimele saptamani.

Mijlocul lui Carlton ar trebui sa poata sa dea mai multe mingi atacului lor decat Felinele. Chiar daca la Geelong revine Patrick Dangerfield, unul din liderii echipei, acesta nu a mai jucat de vreo doua luni, si pe langa acest fapt, Geelong il pierde pe Tanner Bruhn, un alt jucator de baza.

Linia de atac a lui Carlton formata din Patrick Cripps, Sam Walsh, Weitering, Curnow si McKay este superioara celei a lui Geelong, chiar daca la Feline a revenit capitanul lor, Dangerfield.

In meciul anterior, castigat de Geelong in etapa a 7-a cu 118-105, Carlton a controlat jocul in mare parte, dar jucatorii lui Geelong au fost mai precisi in fata buturilor. Felinele au avut 28 de suturi marcatoare, din care 18 au fost goluri, iar Carlton a avut 30 de suturi marcatoare, din care numai 15 au fost goluri.

Daca Felinele vor juca la nivelul aratat la inceputul sezonului, ar putea castiga acest meci, dar Albastrii sunt in crestere de forma si rezultatele o arata.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Carlton Blues vs Geelong Cats
Pronostic:
Victorie Carlton Blues (incl. Prelungiri)
Cota
1.69
Cota finala: 1.69
Profit: 4.83
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro