Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.62

Superbet

Ziua de duminică va veni cu deznodământul din Grupa A! Germania - Elveția și Scoția - Ungaria se joacă în același timp, de la 22:00. De altfel, toate partidele din etapa a 3-a a grupelor de la EURO 2024 se vor juca de la aceeași oră pentru fiecare grupă.

În acest moment, Germania conduce ierarhia, cu 6 puncte, și e sigură de calificarea în optimi. Elveția e pe 2, cu 4 puncte, și e și ea în proporție foarte mare deja calificată.

cota2.ro

  • Scoția, cu 1 punct, ocupă locul 3, în timp ce Ungaria, cu 0 puncte, e pe locul 4.

Totuși, chiar dacă au calificarea asigurată, nemții nu pot folosi doar rezervele! E foarte important să câștigi grupa pentru a avea adversari accesibili pe traseu, în mare măsură echipe care termină pe locul 3 grupa. Așadar, Nagelsmann va face doar mici modificări, în poziții unde oricum bătălia dintre titulari și rezerve era extrem de apropiată.

  • Presa din Germania susține că Fullkrug și Sane, rezerve în primele 2 runde, vor fi titulari azi.

Elveția poate termina în 3 scenarii diferite grupa! Dacă va câștiga azi, câștigă și grupa! Dacă face egal, rămâne pe locul 2, iar dacă pierde poate pica pe locul 3, dacă Scoția câștigă la un scor bun duelul cu Ungaria și va beneficia de golaveraj superior.

Înainte de ultima etapă, Ungaria are șansele cele mai mici să meargă în optimi! În primul rând, naționala lui Szoboszlai trebuie să câștige duelul de azi. Ar însemna să ajungă la 3 puncte, s-o sară pe Scoția și să spere că prinde topul celor mai bune 4 locuri 3. Dar mai e o problemă. Ungaria trebuie să câștige la scor, pentru că acum are golaveraj negativ (-4), iar sosirea cu 3 puncte în cursa pentru locurile 3 ar trebui să fie făcută cu golaveraj cât mai bun.

Totuși, la cât de rău a arătat Ungaria la acest EURO 2024, mai degrabă Scoția ar fi echipa care ar putea emite pretenții la un succes și la o implicare în lupta la calificare.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elveția vs Germania
Pronostic:
2
Cota
1.67
Scoția vs Ungaria
Pronostic:
1X
Cota
1.57
Cota finala: 2.62
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro