Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Hubert Hurkacz

UNIBET

Intram pe ultima suta de metri înainte de Wimbledon, iar astăzi vă propun analiza finalei de la Halle, turneu de 500 puncte disputat pe iarbă. Aveți in cele ce urmează pronosticul meu pentru meciul Sinner - Hurkacz.

Jannik Sinner este cel mai în formă jucător din tenisul masculin, iar începând cu această săptămână este noul lider mondial din circuit. La doar 22 ani, Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 13 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Aici vine după o serie incredibilă, iar anul acesta are 33 victorii din 36 partide, a adus Italiei Cupa Davis, are semifinale la Roland Garros și mai important de atât a câștigat Australian Open, primul turneu de mare șlem al carierei + turneele de la Miami și Rotterdam. Aici a trecut de Griekspoor, Maroszan, Struff și Zhang.

cota2.ro

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 27 ani, clasat pe locul 9 ATP. El are o cariera solidă si a ajuns anul acesta la 9 titluri ATP câștigate. Hubert se simte foarte bine pe hard indoor și pe iarbă, acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 3 ani în care a bătut toţi jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit. Aici a servit absolut senzațional, 64 asi în 4 partide și nu a pierdut set cu Cobolli, Duckworth, Giron și mai ales Zverev.

Hurkacz este cel mai bun jucător la serviciu din circuit, liderul in clasamentul asilor și campionul de aici din urmă cu 2 ani, de aceea nu surprinde prezenta lui in finală. Pe retur insa, este deseori neinspirat si imobil, astfel că nu își creeaza foarte multe șanse Aici si-a pierdut serviciul cu Cobolli, cu Giron, iar in meciul cu Zverev a salvat 4 șanse ale adversarului și a revenit în alte câteva rânduri de la 0-30. În fata unui jucător ca Sinner, nu cred că poate să își mențină serviciul intact, astfel că șansele lui la victorie sunt minime. Chiar dacă a avut ceva probleme, Jannik este un jucător mare, iar pe iarbă s-a simțit mereu bine, fiind memorabile meciurile lui cu Djokovic. Specialiștii îl vad principalul favorit la Wimbledon, iar forma lui trebuie sa fie maximă. Un break poate fi suficient pentru înverzirea pariului propus dacă va servi primul.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Jannik Sinner vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Sinner -3.5 game-uri
Cota
2.64
Cota finala: 2.64
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro