Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.37

Superbet

,,Bani pe Jos’’ - Pariul 1

Elvetia - Germania se joaca azi, de la 22:00, pe stadionul din Frankfurt, fiind ultimul meci din Grupa A.

cota2.ro

Dupa primele doua jocuri din grupa Elvetia este pe locul 2 cu 4 puncte, dupa o victorie cu Ungaria, scor 3-1 si un egal in meciul cu Scotia, scor 1-1 si in proportie foarte mare este calificata in optimi.

Germania dupa primele doua jocuri are sase puncte, o victorie cu Scotia, scor 5-1 si o victorie cu Ungaria, scor 2-0. Germania este deja calificata, dupa meciul din seara aceasta se stabileste si locul de pe care merge mai departe. In cazul in care nemtii castiga grupa atunci adversarul din optimi o sa fie locul doi din Grupa C ( Anglia , Danemarca, Slovenia sau Serbia) si vor juca la Dortmund. In cazul in care nemtii pierd meciul din seara asta vor cadea pe locul doi si se vor duela in optimi cu locul doi din Grupa B ( Italia, Croatia sau Albania ) si vor juca la Berlin.

Pronosticul meu pentru acest meci este: Handicap Germania 0.5

Scotia - Ungaria se joaca azi, de la 22:00, in ultimul meci din Grupa A, pe stadionul MHPArena din Stuttgart.

Dupa primele doua jocuri din grupa Scotia este pe locul 3 cu un punct, dupa o infrangere cu Germania, scor 1-5 si un egal in meciul cu Elvetia, scor 1-1. In cazul unei victorii astazi impotriva Ungariei ar avea sanse foarte mari sa se califice mai departe.

Ungaria se afla pe ultimul loc din grupa, nereusind sa adune niciun punct in primele doua jocuri. A pierdut 1-3 cu Elvetia in primul meci si 0-2 cu Germania in meciul al doilea. Ungaria mai are sanse sa ocupe doar locul al treilea in cazul unei victorii, dar chiar si asa cu golaverajul negativ, este greu de crezut ca poate prinde calificarea. Tinand cont ca egalul nu le ajuta pe niciuna dintre cele doua formatii, ma astept la un meci deschis in care ambele echipe sa atace si sa creeze faze de poarta care automat sa genereze si cornere. In primele doua meciuri ale Ungariei au fost 8 respectiv 13 cornere din care 9 au fost ale maghiarilor. In meciurile Scotiei in primele doua meciuri au fost 5 cornere , respectiv 13 in cel de al doilea. Primul meci al scotienilor a fost influentat de eliminarea din minutul 44 a lui Porteous.

Pronosticul meu pentru acest meci: total cornere peste 6.5

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elvetia vs Germania
Pronostic:
Handicap Germania 0.5
Cota
1.18
Scotia vs Ungaria
Pronostic:
total cornere peste 6.5
Cota
1.16
Cota finala: 1.37
Profit: 0.37
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro